Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furtuna Mathis loveşte Europa și va ajunge luni în România. Temperaturile vor scădea iar la munte sunt așteptate ninsori

Publicat

vant iarna

Furtuna Mathis lovește Europa și va ajunge în țara noastră de luni, 3 aprilie. Temperaturile vor scădea cu peste 10 grade în doar 24 de ore. Astfel, marți, valorile în termometre vor fi cuprinse între 0 și 8 grade Celsius iar la munte sunt așteptate ninsori. 

Furtuna Mathis a lovit Europa vineri, 31 martie. Meteorologii spun că toate statele vor fi afectate – mai mult sau mai puțin – de eveniment. În Franța, rafalele au depășit 140 de kilometri pe oră în mai multe orașe. În Germania este cod roșu de vânt, fiind așteptate rafale de peste 120 de kilometri pe oră.

În România, furtuna Mathis va ajunge de luni. Se va răcii accentuat și vom avea diferențe de temperatură de peste 10 grade în doar 24 de ore. Marți, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade și se reîntorc ninsorile la munte, în Transilvania și Moldova.

Principalele zone în care furtuna Mathis se va manifesta în forță sunt: sudul Angliei, Franța, zona de țărm din nordul Spaniei, Belgia, sudul și vestul Germaniei, Elveția și nordul Italiei. În regiunile enumerate, vântul va sufla cu putere, rafalele atingând viteze de peste 100 de kilometri pe oră.

sursa: antena3.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax