Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Gala performerilor” din județul Alba. Premii în valoare de 50.000 de lei pentru 300 de elevi și cadre didactice

Publicat

Consiliul Județean Alba a organizat, pentru al doilea an consecutiv, Gala Performerilor din județul Alba, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai valoroși elevi și cele mai bune cadre didactice din județ. Gala s-a desfășurat duminică, 16 decembrie, de la ora 17.00 la sala Ball Room Alba Mall. Au fost recompensați cu diplome și premii în valoare totală de 50.000 de lei peste 300 de elevi și cadre didactice care s-au remarcat prin rezultatele obținute în cursul anului școlar 2011-2012.

„Pentru al doilea an consecutiv, premiem în cadrul acestei gale toți elevii din clasele IV-XII din județ care s-au remarcat prin rezultatele obținute la învățătură, reușind prin efortul lor să câștige locul I la etapa județeană a olimpiadelor școlare sau locurile I, II și III la etapele naționale ale olimpiadelor școlare. Alături de elevi, sunt premiate și cadrele didactice care i-au îndrumat și i-au ajutat să obțină aceste rezultate”, a spus Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

 

În cadrul aceluiași eveniment a fost organizată și premierea din proiectul educaţional „Școala de nota 10”, realizat în premieră de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba sub forma unei competiții între unitățile de învățământ din județ.

La acest proiect au participat circa 60% din unitățile de învățământ din județ, duminică fiind premiate atât școlile, cât și profesorii și elevii care au contribuit la obținerea unor rezultate deosebite în educație. Astfel, la categoria unități de învățământ, au fost premiate cele mai bune unități din ciclurile preșcolar și gimnazial, din mediul rural și din mediul urban, precum și cel mai bun liceu. La categoria ce mai bun cadru didactic s-au acordat premii pentru ciclurile preșcolar, primar și gimnazial, mediul rural și urban, precum și premiul pentru cel mai bun cadru didactic de liceu. Aceleași categorii de premii s-au acordat și pentru cel mai bun elev.

Evaluarea în cadrul proiectului s-a făcut după o grilă foarte complexă, școlile înscriindu-se benevol. Detalii privind mecanismul concursului și grilele de evaluare pot fi găsite pe site-ul proiectului www.scoalade10.ro Valoarea totală a premiilor acordate în cadrul proiectului „Școala de nota 10” se ridică la suma de 200.000 de lei, iar valoarea celui mai mare premiu este de 15.000 de lei.

Vezi lista şcolilor, profesorilor şi elevilor premiaţi în cadrul proiectului „Şcoala de nota 10”, olimpicii judeţului Alba în 2012 şi cadrele didactice recompensate de Consiliul Judeţean, dar şi galerie foto de la eveniment.

Premiile au fost înmânate de preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui şi inspectorul şcolar adjunct al ISJ Alba, Rodica Groza. Evenimentul a fost prezentat de jurnalistul Dan Lungu şi Elena Anghel, de la Consiliul Judeţean, Momentul artistic a fost susţinut de interpreţii de muzică populară Roxana Reche, Cătălin Hasa, acompaniaţi de Ansamblul folcloric al Centrului de cultură „Augustin Bena”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax