Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Ștrand de lux pentru zlătneni. Prețuri ”piperate” la bilete

Publicat

Primăria din Zlatna a inaugurat de curând o nouă oază de relaxare, care a devenit funcțională în 11 august, pentru locuitorii orașului Zlatna. Este vorba de un ștrand de invidiat, cum nici orașele mari nu au.

Noua mândrie a orașului Zlatna a trezit imediat interesul localnicilor, iar, la felul în care se prezintă bazinul, nu ar fi exclus ca și albaiulienii să aleagă ștrandul din Zlatna, în dauna celor din Alba. Bazinul se bucură de apă curată, iar la nevoie aceasta poate fi încălzită.

Ștrandul are două bazine. Unul adânc de 2 metri, dedicat adulților, iar altul special amenajat pentru copii. Totuși, există și un impediment pentru locuitorii orașului Zlatna. Ținând cont de faptul că rata șomajului este destul de mare, prețurile biletelor este destul de  ”piperat”. Pentru toată ziua, un adult trebuie să achite 20 de lei, studenții și elevii 10 lei, iar copiii 5 lei.  Începând cu ora 14.00, prețurile biletelor se înjumătățesc, astfel că adulții achită 10 lei, studenții și elevii 5 lei, iar copiii 2 lei. Prețul biletelor, conform angajaților de la ștrand, include și șezlong, în limita numărului disponibil.

Ștrandul este amenajat lângă Stadionul ”Minaur”, iar în imediata apropiere urmează să fie dat în folosință un hotel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Mugur

    duminică, 18.09.2011 at 13:52

    Cand vor avea sebesenii un asemenea strand?
    Poate-face kronospan si holzindustrie ca sa ne spalam de poluantii pe care ni-i ofera cu atata generozitate. Ca primaru nostru zace…..

  2. Iluian_AcH

    miercuri, 02.05.2012 at 15:17

    Tare strandu nostru dar acum sau mai ieftinit preturile biletelor!

  3. am fost la strand

    luni, 09.07.2012 at 08:36

    Da pot sa zic ca este un strand cu adevarat european dar…………….. pacat de investitia facuta pt niste tarani neemancipati care daca sunt din zona au impresia ca strandul este a lor nu te poti relaxa in bazin ca daca nu esti tot timpul atent te trezesti cu unul sau altul sarind pe tine asta se numeste lipra de educatie si de civilizatie asta pe langa faptul ca oameni de ordine lipsesc cu desavarsire si multe altele……….

    • Catalin

      joi, 30.07.2015 at 18:53

      Ai dreptate ce spui. Jumatate din cei de acolo reprezinta minoritatea-majoritate din Zlatna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax