Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Erotism la cote ridicate în Stage Club. „Burlesque” party s-a dovedit a fi un real succes

Publicat

Albaiulienii care au ales să își petreacă seara de sâmbătă în Clubul „Stage” au avut parte, în premieră, de un show erotic marca „Burlesque”. Trei domnișoare focoase au urcat pe scena clubului din Alba Iulia și au „înfierbântat” publicul masculin aflat în local. Nici domnișoarele nu au fost neglijate de organizatori, căci aceștia au pregătit pentru ele un dansator care s-a cam „jucat cu focul”, spre deliciul celor prezenți.

Totuși, cei care au venit în club pentru ultimele hituri ale verii, au avut ocazia să se distreze la maxim, căci acestea au fost asigurate de Stage Dejays și de Lori Sax & Chantal. Printre petrecăreții prezenți s-a aflat și VJ Zara.

La fel ca săptămâna trecută, nici în această sâmbătă nu au lipsit miresele și mirii, furați de la nuntă conform tradiției și aduși în club. Dacă pentru mirese show-ul erotic nu a fost o atracție deosebită, unul dintre mirii aduși în Stage s-a arătat fascinat de petrecerea găsită în local.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai reușite party-uri de până acum, un cocktail de erotism, spectacol artistic, dar și muzică bună.

Vă prezentăm mai jos galeria foto de la evenimentul din „Stage”:

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ardnaxela

    duminică, 15.07.2012 at 13:26

    Fratilor!!! A-ti vrut libertate, poftim destrabalare…

  2. Cetateanul de serviciu

    duminică, 15.07.2012 at 23:38

    Draga Alexandra,
    Banuiesc ca asa te numesti dupa anagrama numelui tau; dar nu asta este important. Si tu ai libertatea de a pune mana pe o carte de gramatica a limbii Române. Cat despre destrabalare, sa fim seriosi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax