Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Muzeul Unirii din Alba Iulia şi-a premiat încă o dată cei mai dragi prieteni

Publicat

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia a organizat, miercuri seara, la Sala Unirii, a doua ediţie a Galei „Prietenii Muzeului”, un eveniment creat de conducerea instituţiei de cultură pentru a răsplăti fructuoasa colaborare pe care o are anual cu administraţia publică, instituţiile de presă, societăţi comerciale şi oameni de afaceri.

În total, 22 de persoane au primit diplome şi şi-au confirmat frumoasa prietenie cu Muzeul Unirii. Gala s-a bucurat de prezenţa extrordinară a Anei Blandiana şi a lui Romulus Rusan. Aceştia au urcat pe scenă pentru a-şi ridica distincţiile oferite de preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi pentru a felicita activitatea muzeului albaiulian.

Pe tot parcursul evenimentului, cei prezenţi au putut vedea proiecţii video cu expoziţiile găzduite de muzeu în ultimul an, şi-au reamintit momente memorabile din ediţia din 2010 a galei şi s-au plimbat prin lume alături de personajele înviate la Noaptea Muzeului.

Gala a fost pigmentată cu dansurile copiilor de la „Dance to Sunrise”, înveselită de interpretările teatrale a celor de la „Skepsis” şi, nu în ultimul rând, colindată de talentatul Ansamblul „Primavera” al Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax