Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO-VIDEO: Voluntarii „Crucii Roşii” au colindat redacţia Alba24

Publicat

În săptămâna Crăciunului, Naşterea Domnului este vestită de grupurile de colindători care se plimbă din casă în casă pentru a ne aduce bucuria. Păstrând străvechea tradiţie, pe străzile municipiului Alba Iulia răsună deja de câteva zile cântecele de iarnă, iar tineri purtând căciulile Moşului ne aduc aminte că acum, mai mult decât oricând ne aflăm la ceas de sărbătoare. Paşii colindătorilor au ajuns astăzi şi la redacţia Alba24, iar pentru câteva minute am uitat cu toţii că ne aflăm la muncă.

Voluntarii de Cruce Roşie Filiala Alba au continuat şi în aceste zile acţiunile caritabile, dar de această dată prin colind şi voie bună. Aceştia ne-au reamintit de Naşterea Domnului şi ne-au îmbiat să fredonăm alături de ei colindele copilăriei noastre.

Vă invităm să ascultaţi colindele voluntarilor de Cruce Roşie la sediul redacţiei Alba24 şi să vizualizaţi o galerie foto cu aceştia.

Foto: Vali Ciontea și Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax