Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Garda Forestieră și polițiștii au confiscat peste 200 mc de lemn de la o firmă din Sebeș. Nereguli în exploatarea și transportul materialului lemnos

Publicat

lemne, material lemnos, În urma unui control la o firmă din Sebeș, polițiștii de la ordine publică și Garda Forestieră au confiscat peste 200 metri cubi de material lemnos. Reprezentanții societății comerciale au primit și amendă, pentru nerespectarea condiţiilor legale privind exploatarea şi transportul lemnului.

 

În 25 februarie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Alba au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Sebeş, ce are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului, ocazie cu care au constatat că reprezentanţii firmei au încălcat prevederile Hotărârii de Guvern 470 din 2014 ce reglementează expedierea şi transportul materialului lemnos, transmite IPJ Alba.

Societatea comercială a fost sancţionată contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 lit. a din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar a fost luată măsura confiscării cantităţii de 232 metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax