Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GPT – 40 a fost lansat. Noul chatbot aduce o revoluție tehnologică în raport cu generația anterioară. VIDEO: Ce poate să facă

Publicat

GPT – 40 a fost lansat și toate datele arată că noul chatbot aduce o revoluție tehnologică în raport cu generația anterioară. 

OpenAI a lansat luni seară, într-o conferință live, noua versiune a ChatGPT, GPT-4o. Noua aplicație este și mai puternică și poate face instant munca unui traducător sau a unui programator.

GBT – 40 a fost lansat, iar modelul va fi disponibil inițial gratis, ceea ce înseamnă că oricine va avea acces la cea mai avansată tehnologie OpenAI prin intermediul ChatGPT.

DOZA DE NORMALITATE: Inteligența artificială cu bune și cu rele. De ce ar trebui să ne preocupe acest subiect

Cel puțin momentan, compania pare să permită accesul gratis, pentru a putea antrena modelul cu ajutorul mai multor utilizatori, scrie Economedia.

Nu este clar când și dacă OpenAI va introduce un tarif pentru utilizare.

GPT – 40 a fost lansat: versiune în 50 de limbi

Noua versiune va fi disponibilă în 50 de limbi și va fi disponibilă și în API, astfel încât dezvoltatorii să poată începe să construiască cu el.

YouTube video

OpenAI va lansa și o aplicație desktop ChatGPT cu capabilitățile GPT-4o, oferind utilizatorilor o altă platformă pentru a interacționa cu tehnologia companiei.

Vezi AICI ce poate face GPT-40.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax