Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Georgiana, eleva din Câmpeni cu 10 ”pe linie” până la terminarea liceului. A luat Bacalaureatul tot cu ZECE

Publicat

Georgiana Alexandra Bodea este eleva de zece a orașului Câmpeni. Tânăra a trecut de examenul de Bacalaureat 2020 cu nota maximă, dar viața sa de elevă ”s-a învârtit” mereu în jurul notei 10. 

Aceasta a terminat gimnaziul cu 10, a fost aproape să ia nota maximă și la Evaluarea Națională ( 9.97) și chiar a absolvit Colegiul Național ”Avram Iancu” tot cu media 10 pe cei patru ani de studiu.

Alba24.ro a stat de vorba cu Georgiana și a aflat ”secretul” acesteia.

Totul stă în puterea de concentrare și atenția de detalii, potrivit Alexandrei, fapt ce a ajutat-o foarte mult la examenul de Bacalaureat de anul acesta.

CITEȘTE ȘI: Alexandra, tânăra din Aiud care a luat media 10 la examenul de Bacalaureat 2020. Vrea o carieră în poliție

Tânăra a susținut examenul la Română, Matematică și Informatică. Comparativ cu anii trecuți, subiectele din 2020 au fost accesibile, cel puțin din punctul de vedere al Georgianei. Însă la matematică unele subiecte te puteau duce în eroare dacă nu erai atent la detalii.

Cele mai multe emoții le-a avut la Limba și Literatura Română, dar tânăra absolventă a declarat că s-a pregătit intens pentru a face față cu brio examenului.

CITEȘTE ȘI: Ștefania și Dragoș, elevii de 10 ai Colegiului HCC din Alba Iulia, la examenul de Bacalaureat 2020. Ce vor să facă pe viitor

Un mare ajutor pentru Alexandra au fost și profesorii Colegiului Național ”Avram Iancu” care au ajutat-o pe aceasta să se pregătească pentru cele trei probe.

Momentan, Georgiana oscilează în privința viitorului, însă un fapt este cert: va merge spre Cluj Napoca, ori la Universitatea Tehnică – Automatică și Calculatoare, ori la Universitatea Babeș-Bolyai – Informatică.

CITEȘTE ȘI: Maria și Cristian, elevii de 10 ai Colegiului Național ”I.M. Clain” din Blaj, la Bacalaureat 2020. La ce facultăți vor să meargă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax