Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ștefania și Dragoș, elevii de 10 ai Colegiului HCC din Alba Iulia, la examenul de Bacalaureat 2020. Ce vor să facă pe viitor

Publicat

Ștefania Maria Ghișa și Dragoș Socol sunt cei doi absolvenți ai Colegiului Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, care au reușit performanța să obțină media 10 la examenul de Bacalaureat 2020. 

Alba24 a stat de vorbă cu cei doi tineri pentru a afla cum a fost examenul pentru ei și ce planuri de viitor au.

Ștefania Ghișa

Ștefania a dat Bacalaureatul la Română, Istorie și Logică. Eleva a mărturisit că se aștepta ca examenul să fie mai greu și că a rămas o idee surprinsă când a văzut contrariul.

VEZI ȘI: Maria și Cristian, elevii de 10 ai Colegiului Național ”I.M. Clain” din Blaj, la Bacalaureat 2020. La ce facultăți vor să meargă

Aceasta s-a pregătit acasă ajutată de profesorii unității de învățământ.

Pe viitor, Ștefania vrea să meargă la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și să studieze istoria.

Dragoș Socol

Pentru Dragoș, Bacalaureatul de anul acesta a fost fix așa cum s-a așteptat și nu a avut surprize în sala de examen. Acesta a susținut probele scrise la Română, Matematică și Chimie.

Un mare ajutor în pregătirea pentru examen l-au avut profesorii care i-au susținut și îndrumat pe elevi pe tot parcursul orelor de pregătire on line.

Dragoș vrea să studieze medicina și are de ales între trei facultăți: una în România, la Cluj sau două în străinătate, în Austria – la Viena sau la o universitate din Germania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax