Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gheorghe Damian, un „primar de cinci stele”. Distincție primită pentru modul în care administrează Ciugudul

Publicat

Primarul exclus din PSD Alba, Gheorghe Damian, a primit distincția de „primar de cinci stele” din partea Asociației Comunelor din România, pentru modul în care s-a dezvoltat comuna Ciugud de când acesta se află la cârma administrației locale. 

Comuna Ciugud a fost prima din ţară cu drumuri agricole asfaltate, cu piste de biciclete, internet wireless, un parc industrial cum nu au multe orașe în țară şi iluminat public asigurat din viteza vântului. Tot aici s-a deschis cel mai luxos complex de golf din România.

Ciugudul are şase sate (Drîmbar, Hăpria, Limba, Şeuşa, Teleac şi Ciugud) şi un spor natural pozitiv al populaţiei, fiind din acest punct de vedere printre cele două comune din Alba care au înregistrat creşteri ale numărului locuitorilor. În cele şase sate locuiesc aproximativ 3.200 de locuitori.

Pentru felul în care arată și s-a dezvoltat comuna, Gheorghe Damian, primarul pe care liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a decis să-l excludă din partid, a primit distincția de primar de cinci stele.

„Primar de cinci stele” este distincţia pe care am primit-o recent din partea Asociaţia Comunelor din România. Cred însă că acest premiu îl merită oamenii din Ciugud care mi-au fost mereu alături şi au crezut în echipa administraţiei locale. Ciugudul este astăzi o comună europeană care s-a dezvoltat continuu datorită celor care s-au încăpăţânat să creadă în satul românesc: celor care au rămas şi nu au fugit la oraş, celor care s-au mutat în Ciugud, dar şi investitorilor care au avut curaj să investească bani şi suflet într-o afacere „Made în Ciugud”. Nu vreau să folosesc cuvinte mari însă mă simt dator să mulţumesc de fiecare dată oamenilor care au dat strălucire Ciugudului. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit mai mult decât şi-ar putea dori orice primar: O COMUNITATE DE CINCI STELE”, spune primarul Damian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. electorul

    joi, 01.03.2018 at 19:21

    el va fi in locul lui M.Hava daca candideaza in A-I.

  2. oana

    miercuri, 07.03.2018 at 19:08

    buna,
    Oameni buni sunt in toate partidele,dar nu ajung acestia in conducerea centrala.
    Partide bune nu exista ,exista doar partide rele si mai rele.Rele pentru tara. Dovada este locul pe care-l ocupa in Europa, Romania capitalismului de jaf.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax