Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gheorghe Feneșer, în topul prefecților cu cele mai multe locuințe din România. Deține trei case, un apartament și 9 terenuri

Publicat

Gheorghe Feneșer este unul dintre cei mai bogați prefecți din România, la capitolul imobiliare, potrivit unui top realizat de Econtext.ro. Acesta se alătură în clasamentul național prefectului de Cluj, Ioan Vușcan celui din Tulcea, Lucian Eduard Simion, deținătorii primelor locuri, cu câte patru case fiecare.

Înstăritul prefect Gheorghe Feneșer deține până în prezent trei case, un apartament și 9 terenuri, dintre care unul în Ungaria,  și peste 220.000 de lei în conturi.

Potrivit topului realizat de econtext.ro, prefectul de Alba se situează pe locul trei după prefectul de Cluj și Tulcea, cu cele mai multe proprietăți imobiliare.

Din declarația de avere a lui Gheorghe Feneșer aflăm că este proprietarul a trei case: două în Sebeș, o casă de vacanță în Șugag și un apartament cumpărat în 2012 în valoare de 33.000 de euro. Pe lângă acestea, prefectul are în proprietate 9 terenuri, dintre care unul intravilan în Ungaria și celelalte în Sebeș, Petrești și Cunța.

La capitolul autoturisme, Feneșer deține în proprietate  un Ford din anul 2012 și un Daihatsu din 1992. În ceea ce privește conturile bancare, prefectul are economii în valoare de  220.680 de lei și 800 de euro.

La celălalt pol, cu nici o casă în proprietate, îi găsim pe prefectul județului Arad, Cosmin Pribac, prefectul județului Gorj, Claudiu Teodorescu și prefectul județului, Vaslui Radu Renga.

Citiți mai multe despre averile prefecților din România pe Econtext.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ady endre

    sâmbătă, 23.03.2013 at 00:04

    Feneser scapa Sebesul de poluare ! Este cel mai mare luptator antipoluare din Sebes! Numai el ne va scapa de aerul infect si otravir ce-l respiram zi si noapte!
    Dumnezeu sa va ajute, domnule prefect sa continuati lupta contra poluarii . Acum aveti puterea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax