Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ghinion de Sf Andrei și 1 Decembrie pentru unii șoferi din Alba Iulia: Au condus sub aburii lui Bachus. Un tânăr a avut 0,87% alcool pur în aerul expirat

Publicat

politie

masina politie rutiera Wekeend cu ghinion pentru unii șoferi din Alba, care au petrecut de Sf Andrei, dar și care de 1 Decembrie s-au lăsat „cuceriți” de aburii lui Bachus. În trei zile polițiști rutieri din Alba Iulia și Galda de Jos au depistat în trafic șase șoferi, care conduceau sub influența băuturilor alcoolice. „Învingătorul” a fost un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia, care în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87% alcool pur în aerul expirat. Un bătrân de 79 de ani din Alba Iulia s-a ales și cu dosar penal, după ce a condus băut și a provocat și un accident la intersecția străzii Biruinței cu DN1.

Vineri noptea, în jurul orei ora 03.49, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe D.I., de 25 de ani, din Feldru, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de D.I. cercetările sunt continuate sun aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică după – masa, la ora 13.50, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au identificat pe C.M., de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Pop de Băseşti din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

În plus, poliţiştii au constatat că C.M. era sub influenţa alcoolului iar în urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de C.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

Noaptea, la ora 03:55, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.M.A., de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan din municipiu. Acesta s-a urcat la volan sub aburii lui Bachus. Astfel că în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.M.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi noapte, la ora 03.35, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.I., de 37 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv. Și acesta a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

De 1 Decembrie, un șofer din Alba Iulia a fost oprit de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos pentru control, pe DJ-106 H. Autoturismul era condus de R.D.P., de 39 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de R.P.D. cercetările sun continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Un bătrân de 79 de ani din Alba Iulia s-a urcat la volan băut și a provocat un accident rutier. De Ziua Națională a României, când probabil șoferul a petrecut de bucurie, poliţiştii din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, ce s-a produs la intersecţia străzii Biruinţei cu DN1.

P.I., un bărbat de 79 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Maramureş. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru P.I. a rezultat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat în vreme ce pentru şoferul autotractorului rezultatul a fost negativ.

P.I. a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax