Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Google lansează propriul chatbot, concurență pentru Chat GPT. ”Bard” este în teste: ce poate face

Publicat

Compania Google va lansa propriul său chatbot (software care simulează conversaţii de tip uman cu utilizatorii prin chat) de inteligenţă artificială (AI), care va face concurență deja celebrului și revoluționarului ChatGPT. 

Potrivit BBC , noul serviciu de inteligenţă artificială conversaţională al Google se va numi Bard şi este construit pe baza familiei de modele de limbaj neuronal conversaţional LaMDA (Language Model for Dialogue Applications).

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a declarat că Bard combină cunoştinţele despre lume cu puterea, inteligenţa şi creativitatea modelelor mari de limbaj.

Săptămâna trecută, CNBC a raportat că Google testează unele dintre aceste funcții cu angajații ca parte a unui plan de răspuns la ChatGPT, popularul chatbot susținut parțial de Microsoft.

VIDEO: Primul articol despre Alba, scris de un ”robot”. Am testat funcționarea Inteligenței Artificiale. Cum funcționează OpenAi

Caracteristicile includ un chatbot numit „Apprentice Bard”.

„În curând, veți vedea funcții bazate pe inteligență artificială în ”căutare” care distilează informații complexe și perspective multiple în formate ușor de digerat”, a scris CEO-ul Google, Sundar Pichai.

Compania a oferit un exemplu de utilizare a lui Bard pentru a simplifica subiecte complexe, cum ar fi explicarea noilor descoperiri de la telescopul spațial James Webb de la NASA pentru un copil de 9 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax