Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul a alocat 800.000 de lei pentru organizarea Zilei de 1 Decembrie la Alba Iulia

Publicat

1 decembrie

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, alocarea sumei de 800.000 de lei pentru organizarea manifestărilor de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, la Alba Iulia. Câte 400.000 de lei vor ajunge la Instituţia Prefectului Alba, respectiv la Primăria municipiului Alba Iulia.

Anul acesta, românii sărbătoresc 93 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia. Autorităţile judeţene şi locale din Alba au aşteptat aprobarea sumei de la Guvern, pentru a stabili evenimentele ce vor fi organizate, cu această ocazie, în municipiul nostru.

„Dorim să organizăm nişte manifestări reuşite, care să fie apreciate de cetăţenii Alba Iuliei şi nu numai. Vom avea, ca în fiecare an, acţiuni şi evenimente culturale, sportive, ştiinţifice, dar şi concerte de folclor şi spectacole pentru tineri. Vom încerca să realizăm un program care să se întindă pe parcursul unei săptămâni şi invităm pe această cale instituţiile, ONG-urile sau grupurile de iniţiativă care doresc să propună evenimente care să fie cuprinse în calendarul manifestărilor să ne contacteze la sediul instituţiei sau pe e-mail stefan.bardan@prefecturaalba.ro”, a declarat săptămâna trecută, prefectul Ştefan Bardan.

După cum am amintit într-un material anterior, administraţia locală a luat în calcul şi concerte ale cunoscutelor trupe „Zdob şi Zdub” şi „Holograf”.

Sumele alocate de la Guvern vor fi furnizate din Fondul de rezervă bugetară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax