Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul a stabilit data alegerilor prezidențiale. Când sunt așteptați românii la urne

Publicat

Alegerile prezidențiale 2019 vor avea loc în 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin, a anunțat premierul Viorica Dăncilă la începutul ședinței de Guvern.

Astăzi (marți-n.red.) vom stabili prin Hotărâre de Guvern data de 10 noiembrie 2019, zi a alegerilor pentru președintele României, potrivit responsabilităților Guvernului privind organizarea în condiții cât mai bune a scrutinului electoral și asigurarea dreptului de vot al cetățenilor.

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

Ulterior vom adopta întreg pachetul de reglementări privind organizarea și desfășurarea scrutinului, în conformitate cu modificările din Parlament, și anume votarea pe mai multe zile în secțiile din străinătate, posibilitatea prelungirii votului și după ora 21:00 și implementarea votului prin corespondență”, a spus premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.

Data alegerilor prezidențiale a fost stabilită la începutul acestei luni, după o discuție între președintele AEP, Constantin-Florin Mitulețu Buică, și Viorica Dăncilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax