Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul alocă 16 milioane de lei pentru Palatul Principilor din Alba Iulia. Alte investiții din județ. Precizări Florin Roman

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba, anunță că Guvernul alocă 16 milioane de lei finanțare pentru continuarea lucrărilor la Palatul Principilor din Alba Iulia și amintește și de susținerea alocării unor sume pentru sănătate, pentru finalizarea lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda și modernizări de drumuri naționale.

”Propunerea Primăriei Alba Iulia, de finanțare cu 16 milioane de lei, pentru continuarea lucrărilor la Palatul Principilor, a fost însușită și susținută de Guvernul României.

Întrucât coaliția guvernamentală a luat decizia ca parlamentarii săi să nu depună amendamente în parlament, acestea s-au transformat în propuneri înaintate Ministerului de Finanțe, care le-a cuprins în anexa referitoare la investiții pe unități administrativ-teritoriale.

Finanțarea este destinată acoperișului și planșeelor peste corpurile A, B, C, D, E, F și G.

Vezi și Lucrări de restaurare în plină desfășurare, la Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina. Când ar putea fi terminate

Ca membru în comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților am susținut și alocarea a altor circa 10 milioane de lei, ca propuneri însușite de Ministerul de Finanțe, pentru investiții în sănătate, la Alba Iulia, Cîmpeni și Abrud, dar și în infrastructura rutieră la Blaj.

Totodată, în bugetul de stat sunt prevăzute sumele necesare finalizării lucrărilor de autostradă pentru lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, continuării lucrărilor la culoarul IV de cale ferată și lucrărilor de modernizare a drumurilor naționale, ce străbat județul Alba, pe circa 100 de km.

Guvernul Florin Cîțu a venit în parlament cu cel mai mare procent alocat investițiilor în ultimii 30 de ani!”, a transmis Florin Roman, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax