Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul ar putea interzice pensionarilor să se reangajeze în instituția de stat din care au ieșit la pensie

Publicat

palatul victoria guvern Guvernul va promova o măsură legislativă prin care să interzică unui pensionar de stat să se reangajeze în instituția din care a ieșit la pensie, potrivit unor surse din PSD. Șeful Senatului, Călin Popescu Tariceanu, declarase luni dimineața că Guvernul va interzice pensionarilor să se mai angajeze în vreo instituție de stat, dar interdicția pe care Guvernul urmează să o institutie privește doar angajarea în instituția din care un angajat s-a pensionat.

Astfel, dacă Guvernul va institui această interdicție, un pensionar din Ministerul de Interne nu se va mai putea angaja tot în Ministerul de Interne, dar o va putea face în orice altă instituție de stat.

Nu e clar la acest moment dacă Guvernul va introduce această interdicție printr-o ordonanță de urgență sau printr-un proiect de lege trimis Parlamentului.

În ultimele săptămâni, presa a relatat numeroase cazuri de tineri pensionari de la stat care s-au întors imediat în instituțiile din care s-au pensionat, uneori chiar pe postul din care au plecat la pensie.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax