Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul face modificări la Inspectoratul de Stat în Construcţii. Peste 700 de posturi pentru personal contractual devin funcţii publice

Publicat

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea OG privind înfiinţarea Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC). Acesta trece în subordinea MDRAP. Peste 700 de posturi de personal contractual se transformă în funcţii publice specifice.

În cadrul ISC va fi atât personal angajat cu contract individual de muncă, salarizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare, cât şi funcţionari publici, prin transformarea posturilor contractuale în funcţii publice specifice în cazurile în care activităţile desfăşurate implică exercitarea prerogativelor de putere publică. Din numărul total de posturi aprobat au fost identificate a fi transformate din personal contractual în funcţii publice specifice de execuţie un număr total de 702 funcţii publice.

O altă modificare are în vedere schimbarea denumirii direcţiilor regionale în construcţii în inspectorate regionale în construcţii şi a compartimentelor de control şi inspecţie pentru calitatea lucrărilor în construcţii existente la nivelul judeţelor în inspectorate judeţene în construcţii.

Se stabilesc actele normative subsecvente prin care se vor aproba atribuţiile generale şi specifice, structura organizatorică, numărul maxim de posturi, normarea parcului auto şi a consumului de carburanţi, precum şi statul de funcţii. ISC trece în subordinea MDRAP.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. interesatu

    miercuri, 10.04.2013 at 20:45

    Cadouri electorale! Nimic nu e intamplator, totul conform planului de guvernare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax