Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Hidroelectrica anunță un nou sistem de facturare pentru clienți. Cum pot fi eșalonate plățile

Publicat

Hidroelectrica a anunțat că implementează noul sistem informatic de facturare. Compania precizează că acesta soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici.

De asemenea, comunică clienților că au posibilitatea pentru eșalonarea sumelor restante, în cel mult șase rate lunare.

Ce se întâmplă cu facturile de la Hidroelectrica

Hidroelectrica a întrerupt procesul de facturare, din 27 octombrie, pentru ample operațiuni de implementare a unor noi softuri și de migrare a bazelor de date. Reluarea emiterii facturilor a fost amânată de mai multe ori.

”Vă asigurăm că facem eforturi pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite tuturor clienților, iar trecerea la noile programe informatice a reprezentat unul dintre pașii absolut necesari făcuți în această direcție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de perioadele de întârziere în emiterea facturilor.

Dorim să reamintim că termenul de plată a facturilor emise de către Hidroelectrica este unul relaxat, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități”, precizează compania.

Eșalonări la plata facturilor

Furnizorul de electricitate mai comunică posibilitatea de eșalonare a sumelor restante și publică documente pentru eșalonarea facturilor la Hidroelectrica.

”Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, aveți posibilitatea de a opta pentru eșalonare la plata facturi restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare”, potrivit companiei.

După completarea formularului, acesta poate fi trimis la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depus în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central.

Hidroelectrica, cel mai ieftin producător de energie electrică din România

Compania Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică din România, dar și cel mai ieftin.

Cel mai mare producător de energie din România a terminat primele trei trimestre din an cu o marjă a profitului net de peste 51%.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a terminat primele nouă luni ale anului cu un profit net 3,5 mld. lei, cu 37% mai mare faţă de cel din perioada similară a anului trecut, la venituri de 6,8 miliarde de lei, cu 47% mai mari, arată datele publicate într-un raport al Fondului Proprietatea, acţionar minoritar al companiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 17.12.2022 at 16:42

    Ce bucurie pe PSD, să-şi mai tragă nişte bani din profitul HE, cum sunt ei obişnuiţi să facă tot timpul, pentru pomeni. Şi uite aşa au rămas grupurile fără mentenanţă şi au fost trase pe dreapta şi apoi am importat energie electrică. Partid de nesimţiţi şi fără nici o viziune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax