Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horațiu Josan, sămânță de scandal la ALDE Alba. Favoritul conducerii, invalidat de Biroul Politic cu majoritate de voturi

Publicat

 

ovidiu jidveian ioan lazarScanda la ALDE Alba după ce s-a anunțat intenția fostului primar din Aiud, Horațiu Josan,  de a candida la Camera Deputaților din partea partidului lui Tăriceanu. Biroul Politic s-a reunit vineri seară pentru a decide pe cine va susține la alegeri, mai exact cine va fi primul pe listele ALDE. Potrivit unor surse, Ovidiu Jidveian a avut 80% din voturi, în timp ce 20% din cei prezenți s-au abținut. 

Ioan Lazăr a anunțat vineri dimineața că  liberalul Horațiu Josan va candida la parlamentare din partea ALDE, ba chiar a dat de înțeles că ar avea șase să fie primul pe listă având în vedere că Ovidiu Jidveian nu și-a atins ținta propusă pentru alegerile locale.

VEZI:  Lovitură neașteptată pentru Ovidiu Jidveian. ALDE anunță candidatura fostului primar al municipiului Aiud, Horațiu Josan, la Camera Deputaților

Lucrurile se pare că au luat o întorsătură care, potrivit unor surse din interiorul partidului, l-au supărat pe Ioan Lazăr.

Conducerea partidului s-a reunit vineri seara pentru a vota care va fi primul pe liste ALDE pentru Camera Deputaților, fostul PSD-ist Ovidiu Jidveian sau fostul PNL-ist, Horațiu Josan. Se pare că 80% din cei prezenți ar fi votat pentru Ovidiu Jidveian, lucru care l-a deranjat pe Ioan Lazăr.

Acesta ar fi părăsit sala de ședință în momentul în care a văzut rezultatul votului și i-a amenințat pe cei prezenți că îi va da afară pe cei care se opun deciziei conducerii.

Biroul Politic al ALDE va înainta decizia lor de al susține pe Jidevian la București și spun că dacă Josan va candida ei nu îl vor susține în această campanie.

Se are că fostul primar PNL nu este agreat nici de organizația din Aiud. Josan ar fi încercat și la alegerile locale să facă o înțelegere cu organizația din orașul său și să îl pună candidat pe Alin Florea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Radu

    vineri, 07.10.2016 at 22:21

    Felicitari, domnul Josan, adevaratul PNL va reinvia!

  2. Menbru ALDE

    marți, 11.10.2016 at 18:13

    Titlu e gresit . Nu e favoritul conducerii , e doar favoritul lui Lazar care crede ca taie si spanzura dar se insala . Lazar e un ****** si bunul simt nu-l caracterizeaza . Restul mai vedem . Vremea coace ciresele . Oricum ALDE Alba este alaturi de domnul Daniel , Lazar este „cantitate neglijabila” !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax