Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Horia Constantinescu renunță la funcția de președinte al ANPC după scandalul puiului galben și nominalizarea la Primăria Constanța

Publicat

Horia Constantinescu renunță la funcția de șef al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului.

El a anunțat joi pe o rețea socială că pleacă din instituție după scandalul „puiului galben” și după ce a fost desemnat candidat PSD la Primăria Constanța.

„Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect.

Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității”, a scris el, citat de G4Food.

El a spus că „rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat)”.

Citește și: Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC și-a nuanțat declarația: Furajele care dau culoare nu sunt toxice

Horia Constantinescu a avertizat miercuri asupra comercializării unor pui de găină „îngălbeniţi” pentru a părea mai sănătoşi şi a declarat că va informa toate instituţiile ce pot verifica cum s-a ajuns în această situaţie.

„Ne confruntăm cu un atentat serios la siguranţa fiecăruia dintre noi: pui îngălbeniţi pentru a părea mai buni, împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase.

Asta este ceea ce numesc eu un fel de mâncare “gustos”. Astăzi, vom trimite informare către absolut toate instituţiile ce pot verifica cum s-a ajuns în această situaţie şi cine a acoperit adevărul”, a scris miercuri şeful ANPC pe pagina sa de Facebook.

El a fost însă contrazis de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), care a a reacționat imediat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax