Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 14-20 martie. Cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie: probleme de sănătate, realizări majore și răsturnări de situație

Publicat

O săptămână cu aspecte astrale speciale și cu o notă benefică a energiei. Sunt posibile probleme de sănătate pentru zodii, în special blocaje sau probleme digestive.

În egală măsură vor fi afectați cei care nu își elimină furiile sau cei care îți impun prea multe și pun o presiune prea mare asupra lor.

Realizări majore pot avea Gemenii și Racii, iar pentru Pești și Berbeci poate fi o săptămână determinantă.

În dragoste sunt avantajate Fecioarele și Balanțele. Iar nota energiei pentru această săptămână este una foarte pozitivă. Mai puțin pentru cei care se lasă purtați de ego și care pot avea răsturnări de situații  într-un mod nedorit.

Vezi și HOROSCOP 2022: Previziunile anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre relații, sănătate, profesie și bani

Sunt multe zodii care vor avea lecții de personalitate și toate au nevoie să se lase cizelate prin artă, la acest moment.
Primăvara astrală poate aduce echilibrul înapoi dar și energie, forță, brutalitate.

Citește și HOROSCOP – MARTIE 2022: Semnele pe care Luna plină le aduce pentru fiecare zodie în parte. Schimbări radicale după echinocțiu

HOROSCOP 14-20 martie Berbec

De la final de săptămână viața ta va prinde un contur favorabil odată cu Echinocțiul, mai ales dacă vei deschide drumuri noi.

Trebuie să te deschizi către artă și să aduci un plus de frumusețe și frumos în viața ta și în relația ta de cuplu. Atenție însă la certuri și rupturi, tot în cuplu.

În plus, vezi ce îți spune sănătatea, pare că ești epuizat din cauza problemelor financiare mai ales. Este într-adevăr un domeniu fragil în acest an pentru tine! Chiar dacă vezi cu greutate rezultatele rămâi concentrat pe obiectivele și prioritățile tale.

HOROSCOP 14-20 martie Taur

Criza ta de identitate continuă. Ai atât de multe aspecte subtile încât nici tu nu știi cum să te mai motivezi și care sunt bune de pun în practică și care sunt de aruncat.

Din aceste multe energii care te încarcă ș pozitiv și negativ și benefic și malefic, trebuie să știi să alegi și să cultivi ceea ce te avantajează și îți face bine.

Ai o săptămână care îți cere vindecare, aprofundare, o nouă rutină artistică sau culturală și schimbări în zona pasiunilor tale. Pentru cei care aveți copii, atenție la unele greutăți pe care le puteți sau ei le pot întâmpina.

HOROSCOP 14-20 martie Gemeni

Viața îți cere și ție mai mult zen și mai multe bucurii, artă, pasiune, bucurie. cu atât mai mult cu cât luna plină nu îți este prietenoasă. Atenție la sănătate în mijlocul săptămânii.

Pentru viitor poți să te aștepți la vești bune dar trebuie să depui efort și plus de organizare. Nu fi împotriva curentului și nici nu te ține rigid. Perioada te va cizela și îți aduce multe transformări benefice. Succesul este pe aproape.

YouTube video

HOROSCOP 14-20 martie Rac

Vreme bună vreme rea! O săptămână cu lecții de personalitate care îți vor cere cizelare și ție. Ai nevoie să te lași purtat de artă, să îndrepți situațiile în relația de cuplu și să alegi de partea cui ești, care sunt cei pe care îi iubești, care sunt cei de care ai nevoie și cine îți este prieten.

Aspectele sunt favorabile profesional dar și extrem de bune pentru a te avansa câteva sute de ani înainte.

HOROSCOP 14-20 martie Leu

Se încheie o perioadă grea pentru tine, va răsări primăvara în viața ta și în inima ta. Vei vedea rezultate pozitive și totul se va mișca mult mai repede spre succes, față de trecutul tău recent.

Ai nevoie și tu de mai multă artă și de creație artistică din acest interval începând. Sau trebuie să îți găsești timp să mergi la spectacole, teatru, muzee sau acolo unde îți încarci sufletul de frumos.

HOROSCOP 14-20 martie Fecioară

Luna plină te va agasa, ai și tu lecții de personalitate și totuși nu sunt lucrurile atât de negre. Doar atenție la sănătate și la cum îți dozezi energiile.

Arta este și pentru tine o supapă și poți face multe investiții în aceasta direcție. Iar apoi viața ta de cuplu face valuri pozitive.

Tot benefice vor fi și luptele tale și va fi mult mai ușor să câștigi acolo unde în trecut te luptai până la epuizare. Pe final de săptămână energie vitală și vindecare!

HOROSCOP 14-20 martie Balanță

Lecții de personalitate și pentru tine în această săptămână și multe vor fi bune dacă te vei întoarce la natura ta, la frumosul din tine, la rafinament și dacă nu ți-ai pierdut caracteristicile sofisticate, dorința de armonie și bucuria. Luna plină îți subliniază probleme de sănătate și pentru o parte dintre nativi poate fi vorba de demisie sau de schimbări în stilul de viață. Iar după weekend viața de cuplu prinde aripi colorate.

HOROSCOP 14-20 martie Scorpion

Ai și tu lecțiile tale de personalitate și mai ales o sete de transformare la nivel profund. Este recomandat să te lași purtat de frumos și de artă și să te redescoperi în aceste noi valori, odată cu venirea primăverii astrale.

Luna plină îți va ridica multe semne de întrebare și se pare că ai nevoie să renunți la ceva pentru a face plăcere persoanei  iubite sau pentru a aduce bunătatea înapoi în viața de cuplu.

HOROSCOP 14-20 martie Săgetător

Săptămână benefică și pentru tine și multe schimbări frumoase de aici înainte. Ai forța necesară să aduci binele înapoi în viața ta și ai nevoie de artă, de creație mai mult ca oricând, ca lecție de personalitate pe mijloc de săptămână.

Profesional ar fi bine să îndrăznești la proiecte noi și la pași mari, fără a sta împiedicat în mici probleme sau griji – îngrijorări. Motoarele vieții tale se turează la maxim și poți găsi pasiunea, iubirea, frumosul sau o iubire pasională.

HOROSCOP 14-20 martie Capricorn

Lecții de personalitate ai și tu și nu sunt simple. Ele îți vor arăta că rigiditatea are un preț cam mare pe care îl plătești și inutil chiar. Sunt multe lucruri pe care parcă nu vrei să le știi, nu vrei să le afli și nu pentru că ai ales să le ignori ci pentru că nu ești deschis.

Astfel că rezultatele vin în funcție de rapiditatea prin care vei înțelege nevoia de deschidere și dinamismul pe care îl vei schimba.

Mecanismele personalității tale cer și ele transformare. Iar primăvara astrală vine prin cei dragi ție. Unii nativi ar putea schimba casa, iar alții îți vor propune achiziții mari.

HOROSCOP 14-20 martie Vărsător

Ce bine este când aspectele te avantajează sau te împing la soluționarea problemelor. Pare că ești în castelul tău de fildeș din care trebuie să ieși la realitate.

Ai de găsit soluții pentru a ieși din criza în care viața ta se află la acest moment. Primăvara astrală vine prin schimbarea mentalității tale și prin dialoguri pe note total diferite decât până acum.

În weekend ți-ar face foarte bine o călătorie într-o ambianță frumoasă sau ceva timp artistic de valoare.

HOROSCOP 14-20 martie Pești

Și chiar dacă luna plină și perioada este benefică pentru tine, ai și tu lecțiile tale de personalitate. Trebuie să fii atât de deschis către armonie și echilibru încât să aduci înțelegerea acolo unde alții nu reușesc.

Poți proteja pe oricine dar nu va fi bine dacă nu te protejezi și pe tine. Poți avea mari reușite financiare după weekend și până atunci multe investiții.

Vezi ce alegeri faci, ce decizii simți nevoia să iei și atenție la pofta de ceartă care îți arată de fapt nevoia de repliere a personalității.

Transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu

Viber/ Telegram/ Wtsp: +40731258658

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax