Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 18-24 iulie: Care este cea mai norocoasă zi din această săptămână. Previziuni pentru fiecare zodie

Publicat

YouTube video

Aspectele astrale încep să ne anunțe că urmează o perioadă serioasă. Deja, din această săptămână, vom simți că energia astrelor se schimbă. Și noi, odată cu ea. Vom face și vom conștientiza mai multe genuri de lucruri.

Ziua cea mai frumoasă și norocoasă: marți, 19 iulie.

Trei dintre planete își vor schimba zodia în următoarele zile, iar asta se va simți și în plan subtil și în plan real. Venus va fi, deja de Luni, în zodia Racului și asta ne va face pe noi femeile mai emotive și mai șantajiste emoțional. Vom interacționa mai greu cu celelalte femei și vom avea mai multe frustrări.

Citește și Horoscop 25- 31 iulie. Săptămână agitată pentru toate zodiile, plină de vibrații și situații extreme: ori la bal, ori la spital

Femei sau bărbați, vom lua lucrurile mai personal și vom fi mult mai fragili, mai dornici să ne simțim acceptați și iubiți, dar și mai intuitivi și senzitivi. Ar fi recomandat să ne educăm calitățile intuitive și să ne întrebăm de unde vine fericirea noastră cu adevărat.

Horoscop 18-24 iulie: Berbec

Pentru tine și cele bune și cele mai puțin bune vin din familie. Acolo și lecțiile tale de personalitate. Mici satisfacții alături de cei dragi și vindecare în sânul familiei. Dar ți se cere să vindeci și relația ta cu munca și organizarea rutinei tale. Și relația de cuplu și atitudinea ta ca partener. Și dacă mai este ceva de vindecat, va fi vorba de imaginea ta, de ceea ce arăți celorlalți!

Horoscop 18-24 iulie: Taur

horoscop taur

Ziua de 21 iulie va fi pentru tine o zi de alegeri. Fii inspirat și alege pozitiv. Ai și tu de vindecat traume pentru a regăsi puterea personală. Dar și sănătatea fizică îți cere să fii mai atent. De asemenea spiritul tău are și el nevoie să îl vindeci!

Horoscop 18-24 iulie: Gemeni

horoscop gemeni

Banii sunt un subiect ce va avea de câștigat în viața ta. Mult mai ușor vor veni și mult mai mulți vei avea. Despre vindecare, ai și tu multe de rezolvat: modul de a te exprima și teama respectivă. Dar cel mai interesant aspect al săptămânii tale se referă la o călătorie inițiatică interesantă și multe conștientizări.

Horoscop 18-24 iulie: Rac

horoscop rac

Venus va fi prietena ta în următoarea lună, așa încât te poți schimba, poți deveni mai fericit, mai mulțumit și mai validat. Femeile zodiei se vor pune mai mult în valoare.

Vindecare aveți și voi dragii mei în privința unor traume despre care nu ați vorbit încă nimănui. Dar și o creștere a vibrației de acasă și relația ta de cuplu! Toate acestea îți cer să te vindeci!

Horoscop 18-24 iulie: Leu

horoscop leu

Multe vindecări și pentru tine, dar și multe schimbări. Ți se vor întâmpla multe lucruri bune și vei avea reușite și o vibrație mai înaltă. Despre vindecare: relația ta cu banii are nevoie de mici schimbări. Modul tău de comunicare la fel. Dar și rutina ta îți cere să faci mai multe lucruri zilnic ce te-ar putea ajuta în vindecări.

Horoscop 18-24 iulie: Fecioară

horoscop fecioara

Despre săptămâna ta putem spune că vei avea multe dorințe ce ți se împlinesc. Nu cele mai mari, dar suficient de mari cât să te bucure. Vindecarea va fi și pentru tine un subiect important: vindecarea unei traume care nu te lasă să te cunoști pe tine cu adevărat și se referă la dragoste. O altă vindecare ar trebui să fie în privința puterii tale și a disciplinei personale.

Horoscop 18-24 iulie: Balanță

horoscop balanta

Creștere profesională și bucurie la serviciu, mai multă realizare și popularitate. Dar ai și tu de vindecat: karma în cuplu, propriile nevoi și relația ta cu frații. Problemele în dragoste îți cer să reziști, să nu renunți, să nu clachezi!

Horoscop 18-24 iulie: Scorpion

horoscop scorpion

Bucurii de vacanță sau vești bune din străinătate. Ai multă apreciere și te simți prețuit. Vindecarea însă este și pentru tine un subiect important. La nivel de așteptări și proiecții ai de vindecat. La nivel profund, de asemenea. Dar și faptul că nu mai știi să te bucuri de ce ai!

Horoscop 18-24 iulie: Săgetător

horoscop sagetator

Multe rezolvări la care nu te așteptai încep să ți se arate din această săptămână. Ai bucurii mai esențiale, mai frumoase, mai puternice. Vindecarea va fi și pentru tine importantă! Lucrează la imaginea ta și la modul în care te bucuri de ceea ce ai. E vremea să lași bani să te bucure sau să îți cumperi ceea ce îți place!

Horoscop 18-24 iulie: Capricorn

horoscop capricorn

Multe bucurii în doi și multe proiecte de cuplu și familie. Dacă nu ți-ai cunoscut încă socri este momentul, iar dacă îi știi, dă-le un telefon! Vindecarea este importantă și pentru tine. Vindecă-te și fii mai atent la propriile nevoi și reacții. Vindecă-ți îndoielile și grijile, dacă vrei să fii mai fericit!

Horoscop 18-24 iulie: Vărsător

horoscop varsator

Pentru tine munca este cu mari bucurii și deja poți vedea satisfacții mai des în viața ta! Mai multe zile bune și o vibrație mai frumoasă. Vindecarea are și pentru tine câteva teme: vindecă-te la nivel profund și la nivel spiritual. Traumele spiritului te țin pe loc din evoluția ta!

Horoscop 18-24 iulie: Pești

horoscop pesti

Vacanță, distracție, prieteni și voie bună! Ăsta este momentul pentru tine. Dar mai ai și multe lupte de dragoste. Rezistă, luptă, caută să nu te pierzi. Ai scăpat deja de multe piedici, dar mai ai încă până la victoria finală. Vindecare: în cuplu!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax