Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 25- 31 iulie. Săptămână agitată pentru toate zodiile, plină de vibrații și situații extreme: ori la bal, ori la spital

Publicat

YouTube video

Astrologul Maria Sârbu, prezintă săptămânal horoscopul pentru cititorii alba24.ro. Aceasta explică că în săptămâna 25 – 31 iulie, astrele ne cer să ne luăm în serios și să ne ridicăm vibrația. Pentru câteva dintre zodii această săptămână face referire la ego-ul fiecăruia dintre noi. 

Horoscop 2022, 25-31 iulie: Avem trei aspecte foarte importante, rare la care trebuie să facem atenție toate zodiile. Jupiter retrograd din 29 Iulie va tranzita până pe 23 Noiembrie și va face referiri la fiecare nevoie de a fi focusați, validați și hotărâți.

Jupiter va sublinia pentru mare parte dintre nativi situații la extreme: ” ori la bal, ori la spital”!

Iar aspectele pe care el le va genera pot fi pline de impulsivitate, agresivitate sau energie distructivă! Mai ales pentru cei care nu sunt atenți la scânteia divină din viața lor și din sinea lor. Vezi și Horoscop 1 – 7 august 2022.

Luna nouă în Leu, pe 28 Iulie va aduce aspecte cam din același spectru, mult foc și multă determinare. Nevoia de a ne autodepăși, mai ales!

Iar al treilea aspect este deja de Marți 26 și până la 4-5 August și aduce aceeași forță, ba chiar și multă rigiditate sau încăpățânare, odată cu ea!

Lupta anului 2022 între forțele binelui și răului se scrie și la prezent cu cerneală multă. Iar câștigători vor ieși cei echilibrați, cei care se iubesc și se cunosc așa cum sunt! Vezi și Horoscop chinezesc 2022

Frica de a pierde, frica de eșec și frica de respingere vor fi foarte active deja din a2a jumătate a săptămânii, pentru o bucată bună de vreme.

Excesele și în special cele de ordin fizic vor aduce neplăceri oricărui nativ! Iar excesele de agresivitate vor fi destul de penalizate și ele!

Horoscop 25 – 31 iulie: Berbec

Jupiter retrograd te va ”băga în ședință” până spre final de Noiembrie. Ai multe schimbări de făcut la propria personalitate! Atenție la lecțiile privind impulsivitatea ta, dar și lipsa ta de confirmare! Dacă vei căuta confirmarea la exterior, atunci vei pierde timpul și vei atrage alte probleme. Iubește-te și fii conștient de ”cine ești” A face cât mai multe lucruri nu va umple niciodată golul lui ”a fi”!

Horoscop 25 – 31 iulie: Taur

horoscop taur

Poți fi hotărât sau poți fi dur. Pe tot parcursul săptămânii vei aduna în tine scântei și tensiunea interioară poate izbucni ca un vulcan (interior și el) odată cu intrarea lui Jupiter în retrograd. Atenție la sănătate, din 29 Iulie până la final de Noiembrie! Mai ales dacă te știi cu probleme din 2019.

Horoscop 25 – 31 iulie: Gemeni

horoscop gemeni

Poate că tu ești dintre zodiile cele mai ocolite de această perioadă grea! Trebuie să fii cât mai focusat pe planurile și scopurile tale! Și să fii tu însuți! Doar atenție la genunchi din 29 Iulie încolo! O dorință importantă ți se va împlini ușor ușor în lunile următoare și tu vei fi pus pe mari schimbări! Neașteptate chiar!

Horoscop 25 – 31 iulie: Rac

horoscop rac

Mult foc în această săptămână te va solicita și pe tine foarte mult. Ai nevoie de multă determinare pentru a rezista la job și mai ai nevoie de grijă în relația ta cu părintele de sex opus. Posibile lecții de personalitate importante și situații ”ori la bal ori la spital” în plan profesional.

Horoscop 25 – 31 iulie: Leu

horoscop leu

Ziua de 28 Iulie este una dintre cele mai importante pentru tine, mai ales dacă este și ziua ta de naștere! Poți fi în formă pentru orice și îți poți crește vibrația, poți realiza tot ce depinde de tine și poți redeveni cel care erai odată. Atenție și tu la acest mult foc ce se va contura ca energie de final de Iulie, dar și în lunile următoare.

Horoscop 25 – 31 iulie: Fecioară

horoscop fecioara

Ți se subliniază foarte mult planul spiritual al vieții tale. ,Mai ales dacă nu vrei să vezi darurile cu cu care ești înzestrat. Trebuie să îți înțelegi menirea spirituală în lunile ce urmează și să ai o rutină de acest gen! Atenție la sănătate și la piedici prin care va trebui să treci.

Horoscop 25 – 31 iulie: Balanță

horoscop balanta

Ai multă treabă din această săptămână începând. Ori te vei simți mai încercat ca oricând, ori mai funcțional. Este în menirea ta să fii pregătit să ții lucrurile în echilibru. Atât în sinea ta cât și în exteriorul tău. Perioada în care intrăm nu-ți va fi ușoară!

Horoscop 25 – 31 iulie: Scorpion

horoscop scorpion

Sănătatea ta și relația ta sunt cele mai vulnerabile puncte pe această săptămână. Dar cu Jupiter retrograd vei putea jongla spre reușită sau spre epuizare. Atenție la excesele alimentare dar și la posibile intoxicări. Vezi recomandările astrologului.

Horoscop 25 – 31 iulie: Săgetător

horoscop sagetator

Planeta ta intră în retrograd și vrea să mai înveți câte ceva pentru a putea fi un ghid bun pentru cei din jur. Elevarea este un subiect important pentru tine. Și trebuie să ai curajul de a te încrede în ceea ce deții și în cine ești! Mult foc și pentru tine, de aceea recomandarea este să nu te lași în derivă și să nu fii autodistructiv.

Horoscop 25 – 31 iulie: Capricorn

horoscop capricorn

Câteva idei importante se conturează și pentru tine, acasă! Poate vrei să faci mari schimbări de loc sau poate nu îți mai găsești locul! Jupiter retrograd te va reaprinde emoțional sau nervos, pentru a te reașeza în personalitatea ta!

Horoscop 25 – 31 iulie: Vărsător

horoscop varsator

Și tu vrei să faci schimbări. Nu de loc ci de drum! Atenție la mașină și la călătoriile propuse în 29 Iulie și nu numai. Multe lucruri se vor schimba în modul tău de gândire și multe tranzacții și negocieri par să își înceapă derularea!

Horoscop 25 – 31 iulie: Pești

horoscop pesti

Planeta ta Jupiter se va repoziționa în zodia Berbecului și la final de retrograd va reveni în zodia ta. Semn că trebuie să te schimbi dacă dorești să câștigi mai bine. Atenție la frici și la lipsa de stimă de sine!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrologul Maria Sârbu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax