Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 21-27 martie: Zodia cea mai chinuită din această săptămână. De ce Berbecii au noroc, iar Scorpionii, probleme cu banii

Publicat

Vești bune pentru zodii, unele foarte bune, dar și unele care ne anunță că perioada tensionată se mai amână cel puțin două săptămâni.

Zilele cuprinse în săptămâna 21-27 martie vor fi împărțite în două spectre de energie principale: zile mai grele și pline de provocări pe de o parte și zile de curaj și de sacrificiu pe de altă parte. 

Vezi și HOROSCOP 2022: Previziunile anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre relații, sănătate, profesie și bani

Problemele săptămânii se referă mai mult la stările de autism sau de pierdere de energie sau ispite.

Ca sănătate, zodiile sunt susținute momentan și putem spune că, în mare parte, energiile sunt negative în același plan subtil de până acum, dar cu mici acutizări.

Vezi și HOROSCOP APRILIE 2022: Luna nouă își pune amprenta pe toate zodiile. Astrologul Maria Sârbu, previziuni pentru toți nativii

  • Cea mai norocoasă zodie va fi Berbecul și cea mai chinuită va fi zodia Leu.
  • Profesional, norocoase vor fi Berbec, Gemeni, Leu, Capricorn, Vărsător.
  • Cu probleme financiare: Scorpionii.
  • Zodiile care pot avea cumpene: Berbecul, Taurul, Gemenii, Racul și Săgetătorul.
  • Astrele sunt de partea noastră, chiar dacă energiile sunt în aceeași horă negativă și plină de interferențe neplăcute.

Citește și Horoscop chinezesc 2022: Anul Tigrului de Apă – anul conflictelor și al faptelor îndrăznețe. Metalul și culorile care aduc noroc

Ziua cea mai deosebită, din această săptămână, în energiile ei va fi 21 martie.

Horoscop 21 – 27 martie: Berbec

Este momentul vostru si al marilor acțiuni. Noi pași, dar mai ales noi proiecte și noi energii. Zilele cele mai importante pentru evoluția voastră vor fi în mijloc de săptămână. În plus, atenție la ceea ce se poate numi discrepanță între a fi și a face! Serviciul vă cere o nouă abordare sau ceva schimbare majoră în modul vostru de muncă și în modul în care o abordați.

Vezi și HOROSCOP 11-17 Aprilie. Cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie: Un pas înainte, unul înapoi!

Horoscop 21 – 27 martie: Taur

Câteva zile bune nu strică nimănui, însă în continuare există o stare de criză sau multe suspine. Sunt lecții de personalitate și dorința de vă certa cu toată lume. Dar atenție la unule cumpene sau încercări în mijloc de săptămână. Ai senzația că lucrurile nu au direcție sau că energia ta depusă nu aduce satisfacțiile pe care le aștepți.E drept, ai niște pierderi sau poate niște stări de îndoială care îți consumă toate resursele.

Horoscop 21 – 27 martie: Gemeni

Zile bune pentru serviciul tău și pentru multe inițiative în această perioadă. Dar zilele săptămânii nu par să fie preferatele tale. Ai vra mai mult decât ceea ce trăiești acum și astrele te limitează puțin. Atenție un pic la sănătate și la lipsa ta de eficiență. Trebuie să știi care sunt fricile și sacrificiile tale, atât în general cât și la acest moment. dinamica lucrurilor este sub asșteptările tale.

YouTube video

Horoscop 21 – 27 martie: Rac

Ai și tu un consum de energie care te lasă fără forțe și trebuie să vezi care domenii te sleiesc de puteri. Vremea marilor proiecte va demara abia după ce vei opri acele scurgeri de energie sau după ce vei înțelege care sunt persoanele sau atitudinile care te vampirizează. Dacă nu acorzi prea mare atenție propriilor resurse, atunci atenție la sănătate în mijloc de săptămână.

Horoscop 21 – 27 martie: Leu

Lecții de personalitate pentru voi în această perioadă și cu atât mai mult chiar în această săptămână. Veți avea tot felul de lecții privind familia și pe cei dragi ai voștri. Niciunul dintre domeniile  care te preocupă nu își da satisfacții și simți cumva, că toți sunt de prisos și că nimeni nu e de partea ta! Este un pic realitatea în care trăiești la acest moment. Dar ea te vrea Leu, nu leuț. Dacă vei sta în atitudinea victimei, atunci va fi o săptămână de-a dreptul enervantă. Dacă ești cu adevărat un soare puternic, atunci vei răzbate peste unele probleme care îți aduceau obscuritatea ca probă a momentului.

Horoscop 21 – 27 martie: Fecioară

A fi și a face și pentru tine un domeniu important. Ai poate multe de făcut în acest moment și ai și tu atacurile tale de energie sau lucruri care îți dau senzația că nu ai rezultate așa cum ai merita. Apoi, atenție la mijloc de săptămână începe ”balul” care îți va aduce în prim-plan toate neplăcerile dinspre ceilalți. Adevărul este că fără partajarea unor sentimente toate sunt de prisos și superficiale și inutile și pierdere de energie valoroasă.

Horoscop 21 – 27 martie: Balanță

Când ai prea multe de făcut ai tu ceasul tău care îți măsoară timpul de partea ta. Ai și tu lecții de personalitate în această perioadă și mai mult decât atât ai multe frustrări. Cei apropiați – și mă refer la persoana iubită – te vor provoca foarte mult. Săptămâna îți este favorabilă pentru a fi și pentru a te revertebraliza. Cu atât mai mult, cu cât vei simți că pierzi mult timp pe discuții inutile sau cu drumuri lipsite de rezultate. Dinamica lucrurile este lipsită de eficiență și multă efervescență, poate nu neapărat pozitivă, în cuplu.

Horoscop 21 – 27 martie: Scorpion

Când pisica nu-i acasă, joacă soriceii pe unde pot. Ai o săptămână de eforturi și de vindecare. Nu pune planurile pe piedestal pentru că lucrurile se mișcă încet la moment. Banii sunt deja, sau urmează curând să fie, o problemă. Iar alegerile tale nu te ajută nici ele. Este săptămâna orgoliului pentru tine. Poate vei reuși să îți distribui și tu câteva energii în zona lui ”a fi” mai mult decât să pui accentul pe ceea ce ”ai putea să faci” Uneori socotelile de acasă chiar nu au nici o potriveală cu cele de la piață.

Horoscop 21 – 27 martie: Săgetător

Vin vremuri mai bune pentru tine. Iar înainte de a le pofti în viața ta trebuie să primenești două domenii de viață: propria persoană și capacitatea ta de a fi dar și redistribuția energiilor. Uneori ai momente în care te lași pur și simplu fără variante sau poate din excese sau din lipsă de coerență pe alte domenii decât munca, îți sunt oarecare dușmani încă nedescoperiți. Atenție și tu la ”a fi și a face” ce dezechilibre îți vor arăta în această săptămână.

Horoscop 21 – 27 martie: Capricorn

Zile lungi și zile scurte, chiar dacă timpul curge la fel în fiecare zi. pentru toți și nu face notă diferită pentru tine. Ai ceva goluri de umplut și revelații de avut! În primul rând vezi care sunt domeniile care te lasă fără energie și apoi vezi care sunt motivele pentru care uneori cazi pur și simplu în ”autism” fără să te lupți pentru ceea ce contează. Săptămâna poate fi prietenoasă, chiar prețioasă, dacă vei ști cum să te pregătești de schimbări mari de personalitate.

Horoscop 21 – 27 martie: Vărsător

Nu știi încotro te îndrepți și nici nu pare să te pregătești pentru un viitor mai bun. Oare te lași purtat de val, fără planuri sau oare ai o lipsă de coerență acută sau poate este și pentru tine discrepanța dintre a fi și a face! Vezi tu despre ce e vorba. Nu te speria când te gândești la prezent sau la viitor.

Dacă te lași ghidat de energia săptămânii, atunci vei avea niște zile grele și mai multe lecții de personalitate până duminică. Dacă te pui pe treabă și îți stabilești proiecte, obiective, priorități, atunci săptămâna va fi una dintre preferatele tale. Atenție la lecții de personalitate la serviciu.

Horoscop 21 – 27 martie: Pești

Săptămâna începe în forță și cu aspecte foarte bune, iar apoi, deodată totul se poate schimba și te poți deprima. Lecții de personalitate ai și tu de la serviciu și ceva ce nu faci bine te poate descuraja foarte mult. Adevărul este că în așa perioadă nu prea ai nici tu la ce să te aștepți. Este un război între forțele negative în care ai și tu partea ta de lecții. În plus, atenție că vei avea nevoie de o recalibrare și o vertebralizare către viitor. Fii cu sufletul deschis către planurile financiare. Acela este domeniul cel mai important și acolo trebuie să meargă mai bine decât oricare altul. La bani vei vedea dacă ”a fi și a face” sunt echilibrate în viața ta!

Horoscopul săptămânii Transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sarbu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax