Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 23-29 mai: săptămână antrenantă pentru toate zodiile. Care sunt zilele cu vești bune și cele cu încurcături

Publicat

Săptămâna 23 – 29 mai este plină de aspecte puternice, rezonabile, benefice și chiar norocoase. Toate zodiile vor avea mai multă forță, mai mult focus și mai multă determinare.

Fiecare va începe pași noi și proiecte noi, iar Mercur retrograd va fi oarecum atenuat de Venus care va începe parcursul ei prin zodia Taurului, de sâmbătă după-amiază.

Vezi și HOROSCOP: 6-12 iunie, săptămâna extremelor. Decizii dificile, frustrări, sensibilitate și emoție. Evoluția fiecărei zodii

Vești bune pentru toată lumea și, în prag de lună nouă, mai avem o zi de încurcături, duminică.

Ecoul zilei de luni se va face simțit cel puțin până pe 3 iunie și este recomandată multă concentrare și claritate în idei, dar mai ales multă atenție la simțuri, la instincte și la intuiție; vor avea și ele un rol major în această perioadă.

Lecția săptămânii:

  • să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem și să fim recunoscători chiar și pentru micile reușite.

Motorul săptămânii:

  • focul interior prinde mai multă vigoare și ne simțim cu toți mai vizualizați și cu mai multă putere și putință.

HOROSCOP săptămânal 23-29 mai

YouTube video

Horoscop 23-29 mai: Berbec

Unele energii negative îți cam încearcă starea. Dar și multă forță pe care vei începe să o recapeți deja de miercuri încolo.

Nu le pune împreună și evită să fii pus în situații distructive. Te simți reconstruit, vitalizat, poți orice și ești pe valul tău preferat!

Horoscop 23-29 mai: Taur

Mercur retrograd te încearcă de luni, iar Venus te iubește de sâmbătă. Viața ta pare un carusel și poate că uneori te poți bucura de senzația de parc de distracții, dar nu uita să rămâi concentrat și cu mintea clară.

Peste toate trebuie să te cunoști pe tine cel mai bine.

Horoscop 23-29 mai: Gemeni

Trec toate, avem noi o vorbă! Pare că și pentru tine ușor  ușor simți că problemele se îndepărtează și că poți respira propriul tău aer, liniștit. Doar un semnal este poate haosul interior care va începe și ele să se aranjeze din weekend.

Surpriza cea mai frumoasă, dragostea!

Horoscop 23-29 mai: Rac

Foarte multe aspecte care nu te vor lăsa să arzi etapele prea rapid și nici să treci la lecții sau la alte niveluri până ce nu vei învăța pe cele vechi. Luna neagră este în zodia ta și mai are niște luni bune de stat.

horoscop rac

Recomandarea săptămânii: fii dispus să privești în oglindă și partea ta pozitivă și partea ta negativă! Dar mai ales să știi ce loc vrei să le dai în identitatea ta.

Horoscop 23-29 mai: Leu

Ca niște sirene în apă, cu plăcerea de a pluti, dar cu multă determinare de a trece peste unul dintre cele mai grele dolii personale.

horoscop leu

Ceea ce te întărește foarte tare, în timp, pentru că pare să te mai țină în această stare încă o vreme.

Horoscop 23-29 mai: Fecioară

Poate dintre cei mai norocoși, vine vremea vindecării. Ai șanse să vindeci tot ce este în neregulă și o perioadă mai bună sau mai valoroasă nu va mai fi curând.

horoscop fecioara

Profită de toate forțele și mecanismele vindecării, indiferent de domeniul pe care trebuie să repari ceva.

Horoscop 23-29 mai: Balanță

Ai excese pe care le faci și trebuie să vezi care sunt ele și cum te rearmonizezi.

horoscop balanta

Venus în Taur te va susține foarte bine după weekend și poți avea reușite; acelea care contează cu adevărat pentru tine.

Horoscop 23-29 mai: Scorpion

Prin natura ta îți place să înțepi, dar din această săptămână te faci mai rău sau înțepi cu mai multe veninuri.

horoscop scorpion

Dacă asta este concluzia lecțiilor învățate atunci ce putem noi spune, dacă este rezultatul lecțiilor neînvățate, atunci probabil că va fi doar un mecanism de autoapărare și semn că ești la limita supraviețuirii.

Horoscop 23-29 mai: Săgetător

Multe lucruri benefice te țin în brațe pentru a te ajuta să îți atingi nivelul de onoare pe care ți-l dorești.

horoscop sagetator

Pe orice plan și din orice domeniu, ceea ce contează încă, probabil multe luni din acest an este onoarea pe care tu o ai sau cea pe care o dorești.

Horoscop 23-29 mai: Capricorn

Multă poftă de viață și nu numai. Libidoul tău este mai crescut decât în ultima vreme și asta se va vedea în atitudinea ta și probabil și în dormitor.

horoscop capricorn

Ai o săptămână foarte antrenantă. Dezvoltarea creativității va fi ca o joacă frumoasă și poți avea parte de noi pasiuni. Pentru unele cupluri apar și bebeluși!

Horoscop 23-29 mai: Vărsător

Ce frumoase descoperiri vei face tu în această săptămână! Sistemele tale sunt mai clare și poftele tale mai sigure. Glanda pineală se dezvoltă din plin și clarviziunea își face mai mult loc în viața ta.

horoscop varsator

Vezi ce răspunsuri ai despre spiritul tău! Foarte fascinante aspectele pentru zodia ta! Și foarte mistice experiențele pe care le vei trăi.

Horoscop 23-29 mai: Pești

Încă mai sunt lucruri care te intoxică; sau mai bine zis, tu singur ai niște socoteli cu propria ta persoană. Vezi ce zice Mercur retrograd să fii atent, pentru că nu te lasă liniștit încă.

horoscop pesti

Atenție că ești mai vulnerabil la alergii sau poate ai nevoie de un detox. Oricâte proiecte financiare bat la ușă, nu te neglija!

Horoscopul săptămânal este transmis pentru Alba24 de către astrologul Maria Sârbu: Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax