Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 7- 13 martie: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător – zodiile cele mai încercate în această săptămână

Publicat

Horoscopul săptămânii 7-13 martie prezentat de astrologul Maria Sârbu: O săptămână în care sperăm la mai bine, dar care are energii la fel de greoaie. Poate doar 11 si 13 să mai aducă un plus de optimism. În schimb deja despre 6 și până pe 8 putem spune că ele ne arată care sunt vremurile în care trăim.

Citește și HOROSCOP – MARTIE 2022: Semnele pe care Luna plină le aduce pentru fiecare zodie în parte. Schimbări radicale după echinocțiu

Zodiile cele mai încercate sunt în continuare cele de pe axa Taur – Leu – Scorpion – Vărsător. Dar în această săptămână suntem mai afectați la nivel de copil interior, fiecare.

Vezi și HOROSCOP 2022: Previziunile anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre relații, sănătate, profesie și bani

O recomandare, atenție la cei care ar putea să miște câte ceva benefice, aveți încercări pe diferite teme: vă doare capul, vă simțiți slăbiți etc, tocmai pentru a vă ține ocupați cu altceva.

HOROSCOP 7- 13 martie: Berbec

Ai o criză de personalitate foarte accentuată din lipsa de stabilitate și pentru că te simți în nesiguranță. Poți găsi resurse prin revelații și anturaje importante sau urmaănd cu încredere scopurile și obiectivele.

HOROSCOP 7- 13 martie: Taur

Vrei să faci pași importanți dar ești foarte încercat și tu de o criză de identitate în aceste moment și de frici financiare. Parcă nu ești sigur de tine, Ai rezultate benefice pe plan profesional.

HOROSCOP 7- 13 martie: Gemeni

Karma ta de haos își spune cuvântul și trebuie să tragi tare în această săptămână pentru a=ți păstra o stare bună de sănătate. Ai nevoie de deschidere către cei dragi și poți găsi bucurii și vești bune de la drum.

HOROSCOP 7- 13 martie: Rac

Atenție și tu la sănătate și mai ales la stres și oboseală intelectuală. Evită deciziile mai ales pe 10 Martie și apoi, cam 30 zile. Vei găsi bucurii prin rugăciune și reconectarea ta cu spiritul și cu sufletul tău.

HOROSCOP 7- 13 martie: Leu

Lecții de personalitate și răutăți dar și schimbări bune și o nouă optică, tot pe plan spiritual și pentru tine. Vei avea bucurii în cuplu.

HOROSCOP 7- 13 martie: Fecioară

O săptămână cu pași mari în evoluție, ecou pe termen lung și foarte lung și schimbarea modului în care vezi viața. Vei avea bucurii la serviciu.

Vezi aici : Horoscopul VIDEO 07-13 martie

HOROSCOP 7- 13 martie: Balanță

Lupte spirituale și atenție la încercările tale la acest nivel. Ecou pe viitorul tău spiritual dar și pe plan socio-profesional. Vei avea bucurii dinspre prieteni.

HOROSCOP 7- 13 martie: Scorpion

Multe lupte și pentru tine la nivel de cuplu și în asocierile tale. Am putea spune că ai tot felul de răsturnări. Vei avea bucurii în familie și de la cei dragi. Dar tot ei îți dau și lecții de personalitate.

HOROSCOP 7- 13 martie: Săgetător

Atenție la sănătate și mai ales la haosul de la muncă și la ceea ce spiritul tău nu poate digera. Ești ținut deoparte de tot felul de atacuri. Vei avea bucurii prin revelații și vești bune.

HOROSCOP 7- 13 martie: Capricorn

O zi din această săptămână riscă să stingă un bec, atenție despre ce este vorba pe 8 Martie. Vei avea bucurii financiare sau achiziție importantă.

HOROSCOP 7- 13 martie: Vărsător

Dacă ai senzația că urci în evoluție să știi că este o urcare, dar nu luminoasă. Vezi să nu fie însoțită de o cădere. Vei avea bucurii pe care singur le realizezi.

HOROSCOP 7- 13 martie: Pești

Este important să dai ceața la o parte cu ajutorul unei persoane de sex masculin. Ai de vindecat multe pe neamul părinților. Vei avea bucurii sub formă de secrete dar și revelații importante.

*Horoscopul lunii martie este transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax