Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 9-15 ianuarie. Previziunile astrologului Maria Sârbu: schimbări majore începând de joi, pentru toate zodiile

Publicat

După mai bine de 2 luni, iată, va veni ziua în care vom scăpa de Marte retrograd și vom reveni la o stare mai plăcută și la eforturi mai mici, mai ales în plan intelectual.

Vom scăpa și de gripă, cel puțin de varianta ei mai grea! Se întâmplă toate acestea după seara lui 12 ianuarie!

Pe lângă ieșirea lui Marte din retrograd mai avem un aspect important, respectiv afirmarea copilului interior și mai ales atenționările pe care el ni le oferă pe 11 ianuarie!

Vezi video AICI.

Horoscop 9-15 ianuarie: Berbec

Deja Marte va fi mult mai prietenos pentru toate zodiile și cu atât mai mult pentru tine, pentru că îți este și patron!

Probabil că ultima zi de încordare va fi marți 10 ianuarie, pentru o parte dintre nativi!

Horoscopul anului 2023, în funcție de poziția planetelor: Va fi un an atipic pentru toate zodiile

Însă de Joi încolo te vei elibera de foarte multe și vei redescoperi plăcerea de a trăi și bucuriile!

Horoscop 9-15 ianuarie: Taur

Ieșirea lui Marte din retrograd îți va aduce și ție liniște. Și la propriu și la figurat! Liniștea interioară contează mai mult ca oricând, pentru că te apropiai de colaps!

Așa încât binevenită seara de joi și eliberarea de energiile care te covârșiseră!

Vei redeveni sigur de tine și mai ales puternic și determinat să îți realizezi planuri noi!

Horoscop 9-15 ianuarie: Gemeni

Marte va rămâne în Gemeni încă mai bine de două luni, dar ieșirea lui din retrograd va simboliza și semnifica foarte multe pentru tine.

Vezi și Horoscop chinezesc 2023: Anul Iepurelui de Apă. Noroc, schimbări importante, negocieri și caracteristicile zodiacului

Până acum erai poate mai irascibil sau mai agresiv, de acum vei redeveni tu! Multe proiecte noi și multă siguranță de sine!

Totul va depinde doar de tine de Joi încolo, dar mai ales de săptămâna următoare, după ce va ieși din retrograd și Mercur!

Horoscop 9-15 ianuarie: Rac

Multe domenii de viață vor găsi calea spre o vibrație mai frumoasă din această săptămână începând! Profesional, vei avea mai multe reușite de joi înainte.

HOROSCOP 2023: Previziunile și tendințele anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre oportunități și riscuri

Personal și mai ales ca sănătatea și stare psihică, va fi totul mai bine și mai ușor. Iar după ce Luna plină te-a pus pe jar, iată din această vibrație vei urca deja mai sus și mai sus în zilele ce vin!

Horoscop 9-15 ianuarie: Leu

Dacă nu era Luna neagră care și-a început tranzitul prin zodia ta, atunci de joi încolo erai dintre cele mai fericite zodii!

Ieșirea lui Marte din retrograd îți va aduce puterea înapoi și te vei afirma cu ușurință și între oameni importanți și în anturaj și în familie!

Dar și cu lecții karmice și fără, vei reuși să îți realizezi multe vise în perioada următoare și vei culege multe fructe după toată truda din trecut!

Horoscop 9-15 ianuarie: Fecioară

Pentru că în ultimele 2-3 luni ai simțit piedici și lipsă de înțelegere, mai la orice pas, iată din această săptămână lucrurile vor începe să revină la normal.

Cel puțin în plan profesional și intelectual.

Nu te vei mai încurca în probleme stresante, decât poate până pe 19 Ianuarie, pentru că Mercur retrograd îți mai sucește un pic gândurile!

Dar de Joi încolo ai șansele unei avansări sau o veste benefică la serviciu!

Horoscop 9-15 ianuarie: Balanță

Succesul îți bate la ușă și pașii tăi sunt mai apreciați, odată cu ieșirea lui Marte din retrograd. Relația de cuplu, dar și banii, portofelul, averea vor fi atinse și ele de succes!

Multe reușite prin concentrare și multe vești bune de la drum.

Horoscop 9-15 ianuarie: Scorpion

De Joi încolo viața ta devine mai frumoasă. Spiritual ai cam vindecat ce trebuia vindecat. Personal putem vedea că stai mult mai bine și ca vibrație și ca stare de conștiință.

Iar ceea ce este mai simplu și mai împlinit se va întâmpla la serviciu. Probabil că termini un proiect important sau o problemă sau o piedică ce apăruse!

Horoscop 9-15 ianuarie: Săgetător

Săptămâna aceasta îți vine mănușă, mai ales că Marte îți va deschide ușa colaborărilor și colaboratorilor și pe cea a înțelegerii și bunelor negocieri.

Ai liniștea dorită de Joi încolo și poți realiza multe alături de prieteni! Iar vestea cea mai bună: gata cu cerurile sau încordarea în cuplu!

Horoscop 9-15 ianuarie: Capricorn

Ieșirea lui Marte din retrograd nu te va lăsa indiferent nici pe tine! Familia va fi mai relaxată și tu acasă mai fericit.

La serviciu toate vor merge strună și vei fi parcă un pic mai calm sau nu chiar atât de solicitat precum ai fost în ultimele 2 luni!

Atenție la scopurile uitate pe drum, revino la planurile pe care le avea înainte ca obstacolele să apară!

Horoscop 9-15 ianuarie: Vărsător

O săptămână importantă și pentru tine, mai ales de Joi începând. Mulți pași reușiți în carieră și pentru cei care au o viață artistică perioada se va arăta foarte prietenoasă!

Creația va fi un atuu important. Te vei simți mai puternic și veștile care vor veni la tine sunt promițătoare!

Horoscop 9-15 ianuarie: Pești

Pentru voi ieșirea lui Marte din retrograd va aduce liniște în familie și terminarea unor obstacole sau neplăceri ale relației sau din casă!

Banii vor veni și ei mai ușor, la fel și veștile din străinătate vor fi bune. Multe reușite încep și pentru tine de joi încolo, fii pregătit, este o săptămână bună!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax