Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOPUL săptămânii 11-17 iulie. Lună plină în Capricorn. Ce trebuie să facă fiecare zodie

Publicat

YouTube video

Am ajuns iată la mijlocul verii și avem și lună plină, așa pentru a sărbători! Avem aspecte foarte puternice de această lună plină și imediat după, 13 – 14 iulie.

Restul săptămânii poate fi norocos pentru toate zodiile. Promițătoare de bucurii, această săptămână ne cere să înțelegem un arhetip, un program bine înrădăcinat în mentalul colectiv; victima și agresorul.

Citește și HOROSCOP 18-24 iulie: Care este cea mai norocoasă zi din această săptămână. Previziuni pentru fiecare zodie

Fiecare pe un palier de viață, față de el însuși sau față de ceilalți. Să nu mai căutăm să vedem totul în bine și rău sau în alb și negru ci să ne deschidem ochii și către alte nuanțe și culori!

Horoscop 11-17 iulie: Berbec

Luna plină te responsabilizează tare și te scoate la lecții. Ai nevoie de schimbări esențiale pentru a te bucura de rezultate, pe toate planurile  și mai ales profesionale.

În atitudinea ta trebuie să fii mai detașat în carieră și mai atent la impresia pe care o lași în urma ta. A fi omul deciziilor nu îți folosește la nimic uneori, dimpotrivă!

horoscop taur

Horoscop 11-17 iulie: Taur

Succesul poate veni cu Luna plină, pentru tine. Ai multe de ridicat pe umerii tăi, mizele inclusiv.

Fii cât se poate de sociabil în următoarele zile și evită dialogurile de putere. În multe ocazii te va ajuta mai degrabă diplomația. Planurile de vacanță nu sunt departe.

horoscop gemeni

Horoscop 11-17 iulie: Gemeni

Ai multe anxietăți sau remușcări sau spiritual ai multe încă de luminat. Trebuie să te reinventezi și să ai puterea de a renaște.

Mai mult decât atât este momentul de a-ți asculta și intuiția la fel de mult ca mintea. Iar luna plină te va ajuta să găsești soluții la toate problemele.

horoscop rac

Horoscop 11-17 iulie: Rac

Nu sta cu poftă de ceartă și evită să fii dur cu cei dragi. Mai ai și tu greșelile tale în cuplu și poate una dintre ele este că vezi totul prea în alb și negru!

Luna plină îți va accentua nevoia de respect în relație și de oferit și de primit! Oare nu faci când pe victima, când pe agresorul, cu persoana iubită?!

horoscop leu

Horoscop 11-17 iulie: Leu

Schimbări în viața ta de zi cu zi. Atenție dacă sănătatea ta e dată peste cap. Trebuie mai puțină muncă și mai multă grijă de sine!

Luna plină te pune la reorganizare și la mai puțină implicare exterioară, pentru a avea energie de implicare interioară. Așa încât îți recomand introspecție.

horoscop fecioara

Horoscop 11-17 iulie: Fecioară

Mai mult zen se cere pentru ca viitorul să fie mai promițător. Ai multă putere în această vară și poți obține multe rezultate.

Nu te baza pe promisiuni. Ai anumiți prieteni care se joacă tot felul de roluri cu tine? Ba se simt agresați, ba te agresează? Vezi cât de mult contează ei și cât de mult contezi tu!

horoscop balanta

Horoscop 11-17 iulie: Balanță

Luna plină vine cu lecții și multe transformări. Trebuie să ții piept unor situații dure și să știi să îți ții talerele în echilibru!

Armonia ta ar trebuie să fie molipsitoare.Se pare că trebuie să echilibrezi și investiția emoțională, în munca ta și în viața personală. Posibilă dorința de a schimba totul!

horoscop scorpion

Horoscop 11-17 iulie: Scorpion

Și la tine sună a recreație și vacanță.Străinătatea îți face ochi dulci și multe drumuri se întrevăd la orizont.

Ai tendința de a fi diplomat? Ar fi bine, pentru că luna plină te va scoate la certuri și contradicții, doar doar să te înveți mai cald în exprimări.

horoscop sagetator

Horoscop 11-17 iulie: Săgetător

Banii sunt domeniul cel mai important la acest moment,. Ai de făcut o mare investiție sau vrei să cauți niște mărci anume pe care să cheltui bani frumoși.

Ar fi de preferat să lași energia lor să circule și să te bucuri mult pentru oricare bun agonisit. Nu ar strica un bilanț de avere.

horoscop capricorn

Horoscop 11-17 iulie: Capricorn

Victimă sau agresor. Uită-te în oglindă, întreabă-te și vezi ce te simți?

Dacă ai senzația că poți să îți impui la infinit tot felul de lucruri, iată, vine un astfel de moment în care poți primi reproșuri sau atacuri de la ceilalți, dar mai ales de la cei mai dragi. Vezi ce ai de fapt de învățat!

horoscop varsator

Horoscop 11-17 iulie: Vărsător

O lună plină de senzații și revelații. Ai închis un ciclu și vei începe un altul.

Implicare majoră în proiecte frumoase, muncă ce îți dă satisfacții și rezolvări de sănătate. Starea ta de zi cu zi va fi mai bună, după ce vei închide o ușă, iată la mijloc de săptămână!

horoscop pesti

Horoscop 11-17 iulie: Pești

Foarte multe situații vor fi și pentru tine de miercuri încolo. Ai de făcut tot felul de liste, dar mai ales ai de făcut ceva renunțări.

Vacanța se arată plină de trăiri, emoții și prieteni. Bucuriile tale vin de la copii și de la cei dragi. Fii mai puternic și caută să aduci la viață copilul interior.

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de Maria Sârbu

Youtube: Maria Sarbu – YouTube

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax