Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOPUL săptămânii 4-10 iulie. Leii, Săgetătorii, Capricornii, Berbecii și Vărsătorii, cei mai fericiți. Zilele norocoase

Publicat

YouTube video

O săptămână de mari schimbări în energia noastră. Deja de marți vom avea multe transformări. Trebuie să fim mai concreți și mai coerenți în acțiunile noastre. Trebuie să vorbim mai mult despre ceea ce simțim.

Înțelegerea cu cei dragi, exprimarea clară și vindecarea de frustrări prin a vorbi despre ele. Cei mai fericiți vor fi Leii, Săgetătorii, Capricornii, Berbecii și Vărsătorii.

Citește și HOROSCOP 18-24 iulie: Care este cea mai norocoasă zi din această săptămână. Previziuni pentru fiecare zodie

Cea mai semnificativă zi din acest interval va fi ziua de 7, iar cea mai interesantă ziua de 5. Zilele bune și norocoase: 6, 7, 9.

Zodiile care vor evolua cel mai tare: Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop 4-10 iulie: Berbec

Noi proiecte financiare importante. Trebuie să fii coerent în câștigurile și cheltuielile tale. Viața în familie îți cere mai multă comunicare și negociere.

Deschiderea emoțională față de cei dragi este mai mult decât necesară. Vestea bună; după 7 Iulie vei scăpa de multe neplăceri!

Horoscop 4-10 iulie: Taur

Marte va intra în zodia ta și deja altă energie vei avea! Trebuie să te ocupi foarte mult de lucruri noi și de o reinventare a personalității tale.

Trebuie să te validezi și să știi cine ești și ce ești în stare să faci.Vestea bună vine după 5 Iulie când vei începe să rezolvi foarte multe.

Horoscop 4-10 iulie: Gemeni

Schimbările energetice pe care le aduce această săptămână te vor răscoli și îți vor ghida pașii spre suflet și spre forul tău interior.

Multe schimbări bune în avere. Vestea bună vine după 6 Iulie când vor apărea ceva realizări profesionale.

Horoscop 4-10 iulie: Rac

Mercur intră în zodia ta și vei avea câteva săptămâni în care trebuie să te concentrezi pe tine și să vorbești despre tine, despre ceea ce te frustrează.

horoscop scorpion

Gândește-te la tine și validează-te! Vestea bună, de Marți încolo, o dorință importantă ți se va împlini!

Horoscop 4-10 iulie: Leu

O săptămână liniștită în universul tău, dar cu mici neplăceri exterioare. Mult efort profesional și nu te încrede în șefi, superiori.

horoscop leu

Atenție Vineri la situații nerezolvate la timp! Vești bune în proiectele financiare, dar și foarte mult consum.

Horoscop 4-10 iulie: Fecioară

Primele zile din săptămână sunt foarte solicitante. Marte în Taur te va pune la treabă. Trebuie să îți transformi visele în realitate.

horoscop fecioara

Vestea bună este despre ziua de Miercuri, ai terminat nite tensiuni și poți răsufla liniștit.

Horoscop 4-10 iulie: Balanță

Săptămână de spiritualitate sau o nouă poartă se deschide în viața ta.Reorganizare financiară și lecții de comunicare la nivel profesional încep după 5 Iulie.

horoscop balanta

Vestea bună este în plan financiar, la final de săptămână.

Horoscop 4-10 iulie: Scorpion

Schimbările astrale din această săptămână, te scot iar a tabla examenelor de personalitate. Încă mai ai lucruri pe care le negi sau de care fugi! Vestea bună vine din 5 Iulie, pe relația de cuplu!

Horoscop 4-10 iulie: Săgetător

Mercur și Marte sunt planete care îți dau multă energie și multe resurse. Una te responsabilizează, cealaltă te sensibilizează.

horoscop sagetator

Atenție că viața te poate pune în situații ”la impuse” Marți 5 Iulie și după, cam 2 săptămâni. Depinde de tine și de încrederea ta. Vestea bună, proiectele profesionale.

Horoscop 4-10 iulie: Capricorn

Multe schimbări îți va aduce și ție această săptămână. Ai multe de făcut și mai ales de mărturisit persoanei iubite. Iar despre prieteni am putea spune, atenție după ziua de Joi la falsitatea lor.

horoscop capricorn

Nu risca mulți bani la jocuri sau speculații. Vestea bună, o reușită frumoasă pe 6 Iulie.

Horoscop 4-10 iulie: Vărsător

Aspecte benefice și mai puține rătăciri. Tensiune sau contradicții cu cineva foarte drag. Proiecte frumoase la serviciu și multe dialoguri interesante cu mulți colegi.

horoscop varsator

Vestea bună 8 Iulie, o realizare pe care o doreai demult.

Horoscop 4-10 iulie: Pești

Încă mai sunt probleme toxice la care trebuie să lucrezi, încă mai poți fi toxic chiar și tu, față de cei din jurul tău.

horoscop pesti

Schimbările astrale sunt favorabile în rezolvarea unor acte. Iar prietenii tăi vor fi foarte fragili sau foarte vorbăreți. Vestea bună, Duminică 10 Iulie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax