Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoț de mașini, prins de polițiștii din Blaj: Tânăr din Cenade, pus sub control judiciar după ce a furat un autoturism din comună

Publicat

politie

Un tânăr din comuna Cenade a fost pus sub control judiciar după ce a fost identificat de poliţişti ca fiind principalul suspect de furtul unei mașini parcate pe strada Principală de comună. Șoferul nu avea permis de conducere și a fost prins de poliție sâmbătă, pe raza comunei Valea Lungă. În prima fază, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care instanța a dispus punerea lui sub control judiciar.

În data de 28 iunie, la ora 18.02, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean din Blaj, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul ce era parcat pe strada Principală din comuna Cenade.

Poliţiştii din zona Blajului au luat imediat măsuri pentru identificarea autoturismului furat şi a autorului furtului şi după circa 40 de minute de la sesizarea faptei, un echipaj de poliţie l-a reperat în trafic, pe raza localităţii Valea Lungă, iar la intrarea în municipiul Blaj autoturismul a fost oprit.

La volanul acestuia se afla C.A., de 24 de ani, din comuna Cenade, care a sustras autoturismul, profitând de faptul că acesta a fost lăsat neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au luat faţă de C.A. măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis.

În data de 29 iunie, poliţiştii l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, care l-au adus în atenţia instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Blaj a dispus cercetarea lui sub control judiciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax