Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoț la 16 ani: Ce a furat un minor din Sibiu dintr-o zonă de agrement din Alba Iulia

Publicat

Un minor de 16 ani din județul Sibiu este bănuit de furtul a mai multor obiecte dintr-o zonă de agrement din Alba Iulia. Acesta ar fi furat o bicicletă și un kart, din același loc.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 16 iulie,  polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un minor de 16 ani, din Apoldu de Sus, județul Sibiu, ca persoană bănuită de furtul unei biciclete, în valoare de 1.000 de lei, care a fost semnalat poliției la data de 7 iulie 2022.

Acesta ar fi sustras bicicleta dintr-o zonă de agrement din municipiul Alba Iulia, iar ulterior ar fi încercat să o vândă.

Polițiștii l-au depistat chiar în momentul în care încerca să o valorifice, iar în urma cercetărilor au reușit să recupereze și un kart de agrement care a fost sustras, în aceeași perioadă, din același loc.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în săvârșirea faptelor de furt, au mai transmis reprezentanții IPJ Alba.

sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax