Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hotel din Alba Iulia, scos la vânzare cu 980.000 de euro. Clădirea istorică a fost construită acum mai bine de 120 de ani

Publicat

Hotelul La Maison de Caroline din Alba Iulia a fost scos la vânzare pentru un preț de 980.000 de euro. Construit în anul 1900, hotelul are 18 camere, 20 de băi și o suprafață construită de 1.000 de metri pătrați. 

Vânzarea acestuia vine după un an în care HoReCa a fost aprig lovită de măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, La Maison de Caroline este o oportunitate investițională, dar mai ales un demers de a ține vie o frântură din cea mai însemnată pagină din istoria României.

Romania Sotheby’s International Realty, afiliată reputatului grup internațional de licitații Sotheby’s, a scos la vânzare hotelul La Maison de Caroline din Alba Iulia, pentru un preț de 980.000 de euro.

Construită acum mai bine de 120 de ani, clădirea ce găzduiește hotelul a fost martoră la scrierea cele mai sublime pagini din istoria României, Marea Unire din 1918. Arhitectura clădirii este specifică sfârșitului de secol XIX, fiind realizată în stil unguresc, iar încăperile sale pline de istorie au aerul select al marilor idealuri.

Proprietatea unei cunoscute familii de avocați până în anul 1950, La Maison de Caroline a păstrat autenticitatea caselor de odinioară pe care o îmbină cu serviciile și facilitățile unui hotel modern.

Proprietatea este monument istoric, are o suprafață construită desfășurată de aproximativ 1.000 mp și  este dotată cu un restaurant cu capacitatea de 40 persoane, saună, jacuzzi și cu o generoasă curte interioară.

foto: Facebook 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cici1800

    duminică, 21.02.2021 at 10:49

    eftin! Doua bucati la pachet, va rog 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax