Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi de flori din Cluj, prinşi lângă cimitirul „Maieri” din Alba Iulia

Publicat

Doi bărbaţi şi o femeie din Cluj-Napoca au fost prinşi de poliţişti în zona cimitirului „Maieri”, de pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, în timp ce furau flori. În momentul în care au fost surprinşi de oamenii legii, aceştia aveau asupra lor 600 garoafe, în valoare totală de 360 de lei.

Miercuri, 21 martie, la ora 5.00 dimineaţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, în zona cimitirului,  un autoturism taxi staţionat, în care se afla conducătorul auto şi o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în portbagajul autoturismului a fost găsită o sacoşă cu aproximativ 400 de garoafe.

La scurt timp, la ieşire din cimitir, au fost identificaţi alţi doi bărbaţi, de 23 şi 35 de ani, din Cluj-Napoca, care aveau asupra lor o sacoşă cu 200 de garoafe.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că florile, în valoare de 360 de lei, au fost sustrase de către cei 3 suspecţi, din cimitir.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Alba Iulia sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 3 suspecţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax