Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOŢUL de la magazinul de articole sportive din Alba Iulia, cercetat sub control judiciar. A furat şi băuturi alcoolice dintr-o alimentară

Publicat

1492346_1027915557238140_1521770185872511568_o Bărbatul de 33 de ani care a încercat să fure dintr-un magazin de articole sportive din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, miercuri, însă magistraţii au decis cercetarea lui sub control judiciar. Reamintim că acesta a fost prins de agenţii de pază ai firmei care supraveghează magazinul, iar poliţiştii au descoperit ulterior că mai furase, din alt magazin, băuturi alcoolice.

Citeşte şi FOTO: SPARGERE ratată la un magazin de articole sportive din Alba Iulia. Hoţul, prins de agenţii de pază

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat din Turda, judeţul Cluj, Anton P.D. (33 de ani), identificat de poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia. Acesta a fost reţinut după ce, marţi, a furat băuturi alcoolice în valoare de 200 de lei dintr-un magazin alimentar, iar în noaptea de marţi spre miercuri a încercat să fure dintr-un alt magazin din Alba Iulia.

În acest din urmă caz, nu a mai reuşit să sustragă bunuri, pentru că s-a declanşat alarma magazinului, iar la scurt timp au venit agenţii firmei de pază.

Acum, bărbatul este cercetat pentru furt, şi tentativă la furt calificat.

Având în vedere şi faptul că este cunoscut cu antecedente penale, față de el a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, însă împotriva acestuia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax