Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Idei de ţinute trendy de purtat pe timp de caniculă (P)

Publicat

Când şirul zilelor caniculare pare că nu se mai termină, iar temperaturile ridicate te fac să nu mai ştii ce să alegi din garderobă pentru a fi îmbrăcată cât mai răcoros, atunci ai nevoie de o imaginaţie bogată, dar mai ales adaptată ultimelor trenduri.

Pentru a face faţă temperaturilor ridicate, trebuie să te adaptezi şi să te îmbraci inteligent. Nu este suficient să alegi haine vaporoase, cu cât mai puţin material, pentru că trebuie să iei în calcul şi că pielea ta are nevoie de protecţie faţă de razele dogoritoare.

Iată câteva propuneri din care te poţi inspira când îţi alegi ţinuta, pentru că – nu-i aşa? – nu poţi sta doar în casă.

Albul este la putere

Una dintre culorile cele mai indicate într-o zi toridă de vară este albul.

Pe lângă faptul că aceasta este una dintre culorile în trend anul acesta, albul nu atrage razele solare și ajută corpul să își mențină temperatura la un nivel optim.

O rochie lungă vaporoasă și albă îți va asigura un aer boem. O pălărie cu boruri mari se va asorta perfect la această ținută.

Nelipsiții pantaloni scurti

Vedetele verii au fost și vor rămâne pantalonii scurți. Colectia de pantaloni scurti pentru dama trebuie să cuprindă această piesă de vestimentație în cât mai multe modele și culori: retro, cu talie înaltă, modele sport, modele elegante, cloș, petrecuți în față sau cu talia joasă, important este ca în zilele caniculare să îi alegeți în funcție de material.

Un tricou fluid, și un rucsac pentru dama vor completa perfect ținuta ta.

Rochii drapate pentru birou

Cine asociază drapajele cu ținutele de seară se înșeală. Modelele de rochii drapate au fost adaptate stilului casual și sunt cât se poate de adecvate purtării pe timp de zi. Aceste modele sunt de lungime medie, sunt lejere și îți asigură o lejeritate de care te poți bucura ziua întreagă.

Clasicul și cât se poate de actualul stil navy

Sezonul de vară este adesea asimilat cu marea, iar întinderea albastră la care te gândești când simți că adie o briză răcoroasă ar putea fi asortată perfect cu o ținută navy.

Este suficient să combini o piesă de îmbrăcăminte stil navy cu o altă piesă albă și vei avea tăria de a ”naviga” toată ziua prin căldura toropitoare. Nu uita să adaugi cateva accesorii aurii sau argintii și vei fi cât se poate de chic.

Regulile de bază ale unor ținute de vară răcoroase se referă însă la materialele de calitate, precum bumbacul, inul sau mătasea, care îți vor proteja pielea și îți vor asigura confortul. Evită hainele mulate pentru că oricât de subțiri ar fi, nu vor lăsa pielea să transpire și îți vor provoca discomfort și iritații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax