Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Idei de vacanță : Concedii fără stres și plictiseală pentru familiile cu copii. Aquapark-uri și programe pentru cei mici

Publicat

La fel ca în fiecare an, orice copil așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară, pentru a se bucura de zile însorite în care singurul gând este cum să te joci mai mult, de vizite la bunici, vacanțe în țară sau, de ce nu, în străinătate. Dacă până acum nu i-ați luat pe cei mici în concedii, de teamă că se vor plictisi, acum aveți ocazia să vă bucurați de o vacanță în familie, care va deveni, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase amintiri.

Fie că alegeți Corfu, Rhodos sau Antalya, parcurile de distracții sunt mai mult decât pregătite să ofere familiilor cu copii, sejururi de neuitat. Nici adulții nu vor fi neglijați, întrucât hotelurile se întrec în facilități care mai de care mai tentante. De la săli de spa & wellness, fitness, biliard, basket, salon de înfrumusețare, mini-golf, cinema și multe altele, toate vă vor face să vă simțiți, măcar pentru câteva zile, mai mult decât răsfățați. Dacă sunteți convinși că vă doriți să aveți parte de un sejur la superlativ, dar nu vă puteți decide unde anume să mergeți, atunci agenția „Vacanța” – Agenție de turism din Alba Iulia cu sediul în Alba Mall și ziarul Alba24.ro, îți vin în ajutor cu o selecție a celor mai bune pachete turistice, de la trei mari tour-operatori din țară.

Citește și Vine vara! Idei de vacanță : Selecție de oferte pentru un sejur de cinci stele pe litoralul Antalyei, în Turcia

Dacă sunteți dispuși să „cumpărați” amintiri frumoase în locuri exotice și să aveți parte de distracție „la cote maxime”, atunci vă propunem să vizitați Aqualand Resort, din Corfu, Grecia. Pentru un sejur de 7 nopți (în perioada 24 iunie – 1 iulie), o familie cu doi copii va trebui să scoată din buzunar 2.678 de euro. În preț este inclusă cazarea în apartament cu două camere, serviciile all-inclusive, transportul cu avionul din Cluj-Napoca și taxele de aeroport. Va trebui însă să vă ocupați singuri de asigurarea medicală, dar ce mai contează asta, când vă gândiți la răsfățul de care puteți avea parte într-unul dintre cele mai fantastice parcuri de vacanță din Europa. Gândit ca un sat de vacanță, Aqualand Resort Corfu, este locul unde copiii, și nu numai, își dau frâu liber imaginației, se joacă, explorează și sunt antrenați în activități dintre cele mai variate. Resortul oferă și tobogane de mari dimensiuni, o uriașă piscină cu valuri de până la 2.20 metri, un râu de 350 de metri, special amenajat, unde puteți pluti în derivă sau puteți face rafting și diverse atracții pentru copiii de orice vârstă.

După ce v-ați luat porția de „bălăceală”, nu vă gândiți că distracția a luat sfârșit. Parcul vă mai pune la dispoziție și două terenuri de tenis, unul de basket, biliard, mini club, parc de aventuri, castel gonflabil, cursuri de golf, dar și o serie de activități, organizate de o echipă de profesioniști în ale animației. Dacă nu sunteți convinși încă, poate luați în considerare și părerile unor turiști, care au încercat aceste servicii deja: „Echipa de animație a fost grozavă! Mereu a organizat câte o activitate la care să iei parte în timpul zilei. Mâncarea a fost grozavă, meniurile au fost pe placul tuturor”, „Camerele erau curățite în fiecare zi, paturile comfortabile și pernele pufoase”, „Dintre atâția oameni de diferite naționalități pe care I-am întâlnit aici, niciunul nu a fost nepoliticos”, se arată pe site-ul tripadviosor.com.

Nici hotelul Mitsis Roda Beach, situat tot în Corfu, Grecia, nu ar fi o alegere rea. Pentru 2.229 euro, o familie cu doi copii beneficiază de 7 nopți de cazare, într-un hotel situat la 36 km de orașul Corfu și la câteva minute de mers pe jos de plaja din Roda. Nici pentru masă nu ar trebui să vă faceți griji, pentru că serviciile all-inclusive sunt asigurate, iar transportul cu avionul din Cluj-Napoca, taxele de aeroport și transferul de la aeroport și retur, sunt incluse în preț. Dacă aveți doar un sigur copil, sau dacă doar un adult poate pleca în vacanță vara aceasta, însoțit de doi copii, atunci, prețul pentru aceeași ofertă este de 1.809 euro.

Merită banii, dacă luați în calcul camerele complet renovate, cu vedere la mare sau grădină și cu facilități moderne. Totodată, acestea sunt dotate cu aer condiționat, televizor, telefon, mini bar, seif (contra cost), uscător de păr, balcon sau terasă.

Citește și Până în 10 APRILIE: Un sejur cumpărat de la agenția „Vacanța”, îți aduce o EXCURSIE GRATIS. Pachet special, oferit de partenerul Christian Tour

De asemenea, Hotelul Mitsis Roda Beach, oferă oaspeților săi 4 restaurante, 4 baruri, 6 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, mini club, 2 terenuri de tenis, tenis de masă, volei pe plajă, polo de apă, centru SPA, magazine de suveniruri, internet corner, servicii de rent a car, spălătorie și parcare.

(P) Echipament sport. Haine, încălțăminte, accesorii. Peste 50 de branduri. Comenzi online. Transport gratuit în Alba Iulia. Plata la primirea coletului. Numai pe FashionSport.ro

Dintre toți cei care și-au postat părerile pe tripadvisor.com, 434 consideră hotelul excelent, iar 387 sunt de părere că este unul foarte bun. Iată ce spun turiștii: „Un hotel grozav, la prețuri accesibile, dacă te gândești la serviciile all-inclusive”, „Personalul este politicos, mâncarea grozavă, iar serviciile de SPA, minunate. Terapeuții erau foarte bine pregătiți”, „Interesant pentru familii cu copii mici. Plaja nisiposă este drăguță, marea este caldă. E plin e copii peste tot, ceea ce era un plus și pentru prichindeii noștri”, „Asta a fost cea mai bună vacanță a mea de până acum”.

Pentru ceva mai puțini bani, dar nu pentru servicii mai puțin bune, ați putea alege ca și destinație de vacanță, însorita Antalya, Turcia. Crystal Family Resort vă pune la dispoziție restaurant, bar, asistență medicală, mult doritele servicii de baby sitting, spălătorie, coafor, magazine, internet cafe, wireless, rent a car, seif și parcare privată. De asemenea, seria de activități de divertisment pusă „la bătaie” de acest hotel pentru familiști în mod sigur vă va fi pe plac. Astfel, puteți să vă „bălăciți” în piscine interioare sau în aer liber, atât pentru adulți, cât și pentru copii, aqua park, teren de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, mini golf, sală de fitness, baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sporturi nautice nemotorizate, darts, mini-golf și cinema. Contra cost însă, puteți opta în plus pentru masaj, centru SPA și de frumusețe, piscină, sporturi nautice motorizate, nocturnă pentru terenul de tenis, sală de jocuri sau bowling, dar și de programe de animație și spectacole, atât în timpul zilei, cât și odată cu lăsarea serii. Și ca să se asigure că cei mici nu se vor plictisi, organizatorii au pregătit un mini club pentru copiii de la 4 la 12 ani, junior club pentru cei de la 13 la16 ani, dar și o mini discotecă seara.

Pentru toate aceste servicii, dar și pentru 7 nopți de cazare, o familie cu un copil va plăti 1.858 euro. În preț este inclus transportul cu avionul din Cluj-Napoca, toate taxele de aeroport, transferul de la aeroport la hotel și retur, dar și serviciile all-inclusive.

Crystal Family Resort este un hotel de înaltă clasă, destinat mai ales familiilor cu copii. O spun și turiștii pe site-ul menționat mai sus: „Un hotel de înaltă clasă, cu personal prietenos. Tot ce îmi doresc, este să mă întorc din nou acolo”.

Citește și Recomandări Vacanța 2014: Sejururi exclusiviste în America de Sud și Orient sau la cel mai nou hotel de lux din Antalya

Tot de același pachet turistic beneficiați și dacă alegeți orașul Kiotari (Grecia), situat la malul mării, la 10 km de stațiunea Lindos, 50 km de Rhodos și la 55 km de aeroport. Pentru 7 nopți de cazare la hotelul Lindos Imperial, în perioada 24 iunie – 1 iulie, o familie cu un copil, va achita 1.713 euro.

Ceea ce oferă în plus acest hotel, pe lângă diversitatea de sporturi acvatice pentru copii, dar nu numai, programe de animație, sală de fitness, teren de tenis, mini fotbal, volei pe plajă privată, sunt spectacole de teatru, pentru copii și adulți, ce au loc exact în incinta hotelului. Astfel, vacanța voastră va fi presărată nu doar cu elemente de distracție, ci și cu cele culturale.

De asemenea, hotelul Lindos Imperial dispune de 4 restaurante, baruri, exchange, rent-a-car, Spa & Wellness, piscina interioară, hammam, saună, masaj (contra cost), minimarket, magazine de suveniruri, boutique, loc de joacă pentru copii, mini club (pentru copii între 4 – 12 ani), piscina exterioară cu umbrele și sezlonguri, dar și de o piscină special amenajată pentru cei mici.

„Fantastic”, excelent”, „lux de primă clasă”, „pur și simplu wow”, „un vis devenit realitate” sau „este un hotel minunat. Drăguț și linistit. Atmosfera este relaxată, iar copiii noștri au fost antrenați într-o mulțime de activități – ceea ce ne-a dat un pic de timp liber, numai bun să folosim serviciile de SPA și să ne delectăm cu o mâncare gustoasă”, sunt doar cîteva dintre părerile turiștilor cazați aici. 193 dintre foștii clienți clienți se declară mulțumiți de serviciile oferite de hotel, în timp ce doar 20 consideră că hotelul este „sărăcăcios”, se mai arată pe site-ul tripadvisor.com.

Și Creta este una dintre destinațiile de neuitat, dacă doriți să vă relaxați șă să vă distrați în același timp.

Localizat la doar 50 de metri față de plaja din Georgiupolis, 3 km față de centrul comercial, 18 km față de Rethymno și 35 km fata de Chania, complexul Georgioupolis Resort & Aqua Park de 4 stele, situat în Creta, Grecia, are 142 de camere, este amplasat în mijlocul unei grădini cu palmieri, având priveliște către munții Lefka Ori.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, cu cadă sau duș, uscător de păr, internet wireless, aer condiționat, seif (contra cost 2 eur/zi), frigider, telefon, televizor. Capacitatea maximă în camera dublă sau maisonette este de 2 adulti și 2 copii iar în camere duble interconectate, de 2 adulti și 3 copii sau 3 adulti și 2 copii.

Printre facilită țile de care vă puteți bucura dacă alegeți acest Resort, se numără: piscine, atât pentru copii, cât și pentru adulți,water park gratuit, șezlonguri și umbrele la piscină, bar la piscină, snack bar, restaurant, recepție, teren de tenis, sală de fitness, sală de jocuri, loc de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, karaoke, darts, ciclism, scufundari, snorkelling, animatori și sporturi nautice. Și dacă tot vă bucurați de toate serviciile complexului, poate nu ar fi o idee rea nici  să încercați ședința de călărie pe care v-o pune la dispoziție organizatorii, la sfârșitul unei astfel de zile.

„Georgioupolis Resort & Aqua Park este paradisul. Copiilor le-au plăcut foarte mult toboganele cu apă și discoteca organizată special pentru ei”, „o vacanță de neuitat”, „peste tot e plin de copaci cu fructe dulci și flori. Absolut de vis!”, „personalul este amabil și camerele foarte curate” „ce mi-a plăcut cel mai mult e că bucătarul vine să vorbească personal cu clienții. Am fost uimit!”, sunt doar câteva dintre cele mai reprezentative review-uri ale clienților care s-au cazat aici. Dintre toate părerile postate pe tripadvisor.com, majoritatea clasifică acest complex drept „excelent, foarte bun și bun”, în timp ce doar trei dintre turiști cred că hotelul este „sărăcăcios sau nesatisfăcător”.

Dacă ne gândim la facilități, cu siguranță Georgioupolis Resort & Aqua Park se vrea a fi un animat, foarte aproape de plajă, perfect pentru familiile cu copii care vor să aibă o vacanță liniștită, dar și distractivă în același timp. Pentru toate acestea însă, dar și pentru cazare 7 nopți în perioada 4-11 iunie și servicii ultra all-inclusive, o familie formată din doi adulți și doi copii, de 4 și 6 ani de exemplu, va plăti 2.198 euro.  Transportul cu avionul din București, dar și asistența turistică locală, sunt incluse în prețul sejurului. Pachetul nu include însă taxele de aeroport, transportul de la aeroport la hotel și invers și asigurările.

(P) Dacă una dintre aceste oferte vă inspiră și dacă doriți să aveți un concediu de neuitat, Agenția „Vacanța”, partener Mareea, Christian Tour și Paralela45 vă așteaptă de luni până sâmbătă în Alba Mall, între 11.00 și 19.00. De asemenea, puteți solicita oferte personalizate în funcție de bugetul de care dispuneți apelând numărul de telefon 0724 559 444, prin e-mail: contact@agentiavacanta.ro sau completând formularul de pe pagina de internet Agentia Vacanța Alba Iulia.

 Foto: google, tripadvisor.com, iluminisme.wordpress.com

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax