Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ilie Narița, fost procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, s-a pensionat

Publicat

ilie narita

Ilie Narița, fost procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, s-a pensionat. Decizia a fost semnată de președintele Klaus Iohannis și este valabilă din 1 martie.

Potrivit Administrației Prezidențiale, este vorba despre ”decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a domnului Ilie Narița – pensionare, la data de 1 martie 2020”, semnat vineri de președintele Klaus Iohannis.

Ilie Nariţa a condus Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din mai 2016, de la momentul plecării fostului procuror Augustin Lazăr la conducerea Parchetului General, până la finalul anului trecut. Atunci, secţia de procurori a CSM a refuzat delegarea, în continuare, pe o perioadă de 6 luni a procurorului Ilie Nariţa.

Funcția de conducere a fost preluată, cu delegare, de magistratul Eugen Fulop.

Narița a fost procuror general adjunct din anul 2012, el mai ocupând acest post în perioada 2002 – 2004. Între anii 2004 – 2007, Nariţa a fost numit, cu delegare, procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca. Ulterior a revenit la Parchetul din Alba Iulia, în postul de procuror la secţia judiciară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax