Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Împrumut de la Trezorerie. Ministerul Agriculturii a primit 3.750 milioane lei pentru plăţile directe pe suprafaţă destinate producătorilor din sectorul vegetal

Publicat

Guvernul a decis miercuri, printr-o Hotărâre, alocarea temporară, sub formă de împrumut, de la Trezorerie, a sumei de 3.750 de milioane de lei Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Fondurile se alocă pentru asigurarea urgentă a resurselor financiare necesare efectuării plăţilor către agricultorii care beneficiază de schemele de plăţi directe pe suprafaţă şi a măsurilor de piaţă în agricultură. Prin această măsură se asigură fondurile necesare prefinanţării cheltuielilor generate de plăţile directe pentru anul agricol 2011 producătorilor din sectorul vegetal.
Sumele alocate temporar vor fi rambursate din sumele restituite cu această destinaţie de către Uniunea Europeană, până la sfârşitul anului 2012.

Până la sfârşitul lunii martie, Comisia Europeană va deconta suma alocată echivalentă a 1,009 miliarde de euro, aferentă plăţii directe pe suprafaţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax