Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În 25 septembrie: Se inaugurează Secția de Oncologie a Spitalului Județean Alba. Lucrările sunt foarte aproape de finalizare

Publicat

spital alba

Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Alba va fi inaugurată pe data de 25 septembrie, potrivit managerului spitalului, Nicoleta Coșarcă. După mai bine de un an și jumătate de când a intrat în renovare capitală, secția a ajuns foarte aproape de obiectivul final, iar lucrările sunt terminate în proporție de peste 95%.

La inaugurare vor participa, pe lângă conducerea spitalului, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și ÎPS Irineu.

Pentru lucrările de reparație capitală a Secției de Oncologie, Ministerul Sănătății a anunțat că va oferi sprijin financiar, însă sumele promise nu au mai ajuns la Spitalul Județean Alba. Renovările vor fi finalizate cu bani alocați de Consiliul Județean Alba. Secția este acum renovată în proporție de peste 95 %.

În luna ianuarie a anului 2012, Consiliul Județean rezervase suma de 7 milioane lei pentru reparații capitale ale secțiilor Oncologie, ATI și dotarea spitalului cu aparatură, printre care și un aparat RMN. Dintre aceștia, 400.000 lei au fost alocați exclusiv secției de Oncologie. La sfârșitul lunii iulie, Consiliul Județean Alba a mai dat încă 2 milioane de lei pentru lucrările de renovare din spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax