Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN DIRECT: Derby la baschet feminin, CSU Alba Iulia – ICIM ARAD, un meci pentru locul secund în Diviza A

Publicat

Victorioase de nouă ori la rând, baschetbalistele de la CS Universitatea Alba Iulia vor lupta sâmbătă, 3 martie 2012, de la orele 17.00, pentru locul secund în Divizia A. Adversarele lor sunt ICIM Arad, deţinătoarele titlului de campioană a României la baschet feminin. Meciul va avea loc în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi fi transmis în direct pe TV HCC şi, online, pe www.electrosim.ro.

CSU Alba Iulia este liderul Diviziei A la baschet feminin, cu 21 de victorii şi 3 înfrângeri, dar şi cu două jocuri în plus faţă de principala favorită la locul I, CSM Târgovişte. ICIM Arad are două meciuri mai puţin disputate, iar în acest sezon a acumulat 19 victorii şi 3 înfrângeri.

Meciul de sâmbătă va aduce câştigătoarelor locul II în Divizia A. Acesta va fi transmis în direct pe TV HCC şi pe www.electrosim.ro, începând cu orele 17.00. Spectacolul din teren va fi susţinut de echipa de majorete a Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia şi de galeriile celor două echipe.

Citiţi aici mai multe despre meciul de baschet feminin CSU Alba Iulia – ICIM Arad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax