Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

În perioada 12 martie-15 aprilie: Restricţii de circulaţie pe strada Iaşilor din Alba Iulia. Continuă lucrările de reparaţii

Publicat

Prima lună de primăvară găseşte Primăria Alba Iulia în plin proces de derulate a unor proiecte de infrastructură rutieră. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, în luna mai ar urma să se finalizeze lucrările la cele 24 de străzi din municipiu intrate în reparaţii anul trecut, dar până atunci albaiulienii vor trebui să mai îndure câteva restricţii de circulaţie.

Primăria Alba Iulia anunţă restricţii ale circulaţiei auto pe strada Iaşilor din municipiul Alba Iulia, în perioada 12 martie-15 aprilie, ca urmare a demarării lucrărilor de reparaţii pe acest tronson de drum. Administraţia locală face apel la răbdarea cetăţenilor şi asigură să se vor face toate demersurile pentru urgentarea finalizării lucrărilor.

Zilele însorite i-au determinat pe muncitorii „Grup Corint” să-şi reia activitatea şi în Cetatea Alba Carolina. Investiţia ce prevede reabilitarea laturii de vest a fortificaţiei continuă în această primăvară, iar primele utilaje şi-au făcut apariţia pe şantier.

Vă prezentăm situaţia lucrărilor:

Străzi finalizate (fără marcaje): Nicolae Titulescu, Lucian Blaga, Munteniei, Mihai Viteazul, Traian – pana la intersecţie cu Dimitrie Cantemir, Dobrogei, Bucureşti, Gheorghe Doja, Oituz, Simion Balint, Florilor, Morii, Petre Dobra, Iaşilor – până la autogară, Maramureşului. Marcajele se executa simultan, într-un interval stabilit, pentru a nu îngreuna circulaţia.

Străzi în lucru (asfaltare): Mărăşti, Libertăţii, Siretului, Plevnei, Călărași

Străzi la care vor începe lucrări în perioada următoare: Ion Arion, fosta Crinului (martie – aprilie), Livezii (se înlocuieşte reţeaua de apă)

În Oarda se lucrează pe strada Dumbrăviţei pentru refacerea asfaltului. Se estimează ca lucrările pentru această stradă să fie finalizate până la sfârşitul săptămânii viitoare. De asemenea, se reface profilul străzii Cedrului. Pe strada Haiducilor se execută lucrări pentru introducerea canalizării, iar pe strada Lăcrămioarei se introduc racordurile la canalizare. În acelasi proiect derulat de APA CTTA se lucrează în Miceşti, pe străzile Zlatnei, Drăgăşani şi Apuseni, la nivelul racordurilor.

în Partoş, se introduce canalizarea pe străzile Dacilor şi Liliacului.

S-au reluat lucrarile si pe DN74 la fundatiile adancite (care determina bordura drumului) pe strada Zlatnei si se executa traversari pentru gurile de scurgere. Calea Motilor este pregatita pentru stratul de binder si stratul ulterior de asfalt.

Toţi proprietarii, beneficiarii şi utilizatorii imobilelor (construcţiilor) de pe strada Iaşilor, tronsonul cuprins între autogară şi zona de acces gară trebuie să ştie că, în perioada 12 martie 2012 – 15 aprilie 2012, vor continua lucrările de reabilitare a străzii, fapt ce va impune restricţii de circulaţie în zona de lucru. Accesele la aceste imobile se vor face prin zonele perimetrale.

Citeşte mai multe despre investiţiile în curs de derulare în Alba Iulia, în 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax