Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În WEEKEND: Evenimente pentru toate vârstele. Concert Holograf, Festivalul Fanfarelor, Ziua Rozelor și Festivalul Roman Apulum

Publicat

Șirul evenimentelor interesante continuă și în acest sfârșit de săptămână în județul Alba. După „Sărbătoarea Muzicii” și „Festivalul Cetăților Dacice” din weekendul trecut, albaiulienii se vor bucura din nou de o paradă a Gărzii Romane și de lupte cu gladiatori la „Festivalul Roman Apulum”. Iubitorii de muzică se vor putea relaxa la „Festivalul de Fanfare” și la concertul Holograf, iar doamnele și domnișoarele vor putea admira cele mai interesante aranjamente florale la „Ziua Rozelor” de la Ciumbrud.

„Roma victor! Apulum victor!”. Cetatea Alba Carolina va răsuna în acest sfârșit de săptămână de uralele latine ale războinicilor și legionarilor romani ce se vor aduna la Alba Iulia, la prima ediție a Festivalului Roman Apulum. Lupte de gladiatori, expoziții istorice extraordinare, ritualuri ancestrale, parade, muzică și teatru. De toate acestea și multe altele vor avea parte cei care vor fi prezenți la eveniment. Vedeți aici programul.

Sfârșitul de săptămână 29 – 30 iunie 2013 le aduce albaiulienilor încă o porție de muzică și distracție. Este vorba despre Festivalul de Fanfare, aflat în acest an la cea de-a patra ediție, ce va reuni pe scena din Piața Cetății opt formații de fanfară din România, dar și trupe de majorete. Vezi aici programul.

 

Sâmbătă, 29 iunie, la Ciumbrud se desfăşoară a XII-a ediţie a evenimentului Ziua Rozelor, unde parfumul florilor şi concursurile şi frumuseţea aranjamentelor pline de culoare vor încânta încă o dată iubitorii de natură.

Dacă planurile celor care au dorit să participe la concertul Holograf de la „Festivalul Cetăților Dacice” au fost stricate de furtună, ei bine vineri de la ora 19.30 vor putea să îi vadă pe artiști în Piața Cetății din Alba Iulia. În deschidere vor cânta trupele „Zadar”, Bohemian Grove” și „Poarta 3”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Emil-Anton COMȘA

    vineri, 28.06.2013 at 14:43

    Portalul Antrec Alba promovează aceste evenimente locale și județene.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax