Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND, Garda Apulum continuă reprezentaţiile, la Alba Iulia. Spectacol de reenactment și tabără antică

Publicat

bunÎn acest weekend, Garda Apulum continuă tradiționalele evenimente de la Alba Iulia. Vineri, în fața Porții a IV-a din Cetatea Alba Carolina va avea loc reprezentația de reenactment antic susținută de Garda Apulum, iar sâmbătă, pe platoul din zona Porții a III-a a Cetății se va redeschide tabăra antică, cu ateliere de plante medicinale, jocuri romane, fierărie, pielărie sau monetărie.

Vineri, 14 iulie, de la ora 19.00, în fața Porții a IV-a din Cetatea Alba Carolina va avea reprezentația de reenactment antic susținută de cele patru formații care compun Garda Apulum (Legiunea XIII Gemina, Lupii Apoulonului, Ludus Apulensis și Magna Nemesis).

Programul va continua sâmbătă, 15 iulie, când între orele 11.00 și 17.00, pe platoul din proximitatea Porții a III-a din Cetatea Alba Carolina se va redeschide tabăra antică a Gărzii Apulum. Și de această dată, tabăra va cuprinde o serie de ateliere antice dintre care amintim cele de officina scriptoria, plante medicinale, jocuri romane, fierărie, pielărie, monetărie.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia cu sprijinul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax