Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În WEEKEND: Elena Udrea, Elena Băsescu și candidații PMP la europarlamentare vor participa la o conferință a partidului la Alba Iulia

Publicat

Liderii PMP, candidații la alegerile europarlamentare și membri ai partidului din toată țara vor fi prezenți în acest sfârșit de săptămână la Alba Iulia. Printre cei prezenți se numără Elena Băsescu şi Elena Udrea. Sâmbătă, aceștia vor participa la o conferință a partidului ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în sala mică, începând cu ora 17.30, iar duminică, la slujba de Florii de la Catedrala Reîntregirii și la ceremonialul schimbării Gărzii Cetății Alba Carolina.

„Vor fi prezenți lideri importanți ai partidului și candidații la europarlamentare ai PMP. Elena Udrea, Teodor Baconschi, Siegfried Mureșan, Cristian Petrescu, Cristian Preda, Elena Băsescu, Florin Popescu și probabil și alți colegi parlamentari”, a precizat președintele PMP Alba, deputatul Clement Negruț.

Prezenţa în Alba Iulia a liderilor PMP și a candidaților la europarlamentare este parte dintr-o serie de vizite pe care aceștia le efectuează în toată țara. Potrivit deputatului Clement Negruț, partidul mizează pe un scor de minimum 10% la alegerile europarlamentare, atât la nivel național cât și la nivelul județului Alba, ceea ce le-ar asigura cel puțin 4 membri în Parlamentul European.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax