Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă doi tineri din Alba prinși drogați la volan. Nouă persoane depistate în tot atâtea zile de polițiști

Publicat

Încă doi tineri din Alba au fost depistați de polițiști, în ultimele 2 zile, în timp ce conduceau sub influența drogurilor. Ambii tineri, unul de 21 de ani din Alba Iulia și unul tot de 21 de ani din Cugir, au fost depistați pe raza municipiului Alba Iulia. 

Numărul tinerilor depistați drogați la volan, în nici două săptămâni a ajuns la 9. Alba24.ro a scris despre fenomenul care își face simțită prezența în ultimele zile, cel al tinerilor depistați sub influența substanțelor psihoactive la volan.

CITEȘTE ȘI: Șapte tineri din Alba, prinși drogați la volan în ultimele zile. Număr mare de consumatori în județ sau pură coincidență?

La data de 22 februarie 2022, în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau, pe DJ 107C, din localitatea Drâmbar, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

La data de 23 februarie 2022, în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau, pe strada Calea Moților din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cugir.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de conducătorii auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    miercuri, 23.02.2022 at 15:26

    De unde au bani de droguri că mare parte din ei nu lucrează,nici măcar nu știu ce este o CARTE DE MUNCĂ.La pompă când alimentează fac câte 2-3 chetă ca să bage carburant!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax