Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă un bătăuş din Aiud, REŢINUT de poliţişti. Ioan Bucur, cercetat de poliţişti după ce l-a lovit pe un bărbat cu o sticlă în cap

Publicat

arestat_catuse Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat de 39 de ani din oraş, cunoscut cu un comportament violent şi care a recidivat, agresându-l pe un concetăţean, în timp ce se afla într-un local public. Ioan Dumitru Bucur a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au finalizat cercetările într-un dosar penal în care B.I.D., de 39 de ani, din Aiud a fost cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovirea şi alte violenţe.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 15/16 august, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, l-a lovit în cap, pe un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu o sticlă goală de băutură.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a fost nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru fapte cu violenţă şi este cunoscut în comunitate ca având un comportament violent.

Poliţiştii l-au reţinut, iar B.I.D. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că un alt bărbat din Aiud, cunoscut pentru comportamentul violent şi apropiat al lui Bucur, a fost arestat şi trimis în judecată recent, pentru lovire şi distrugere.

Citeşte şi Ciprian Maxim, tânărul care a „terorizat” Aiudul, a fost trimis în judecată. Este acuzat de lovire şi distrugere

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Flins

    sâmbătă, 29.08.2015 at 09:38

    La aiud is numa-i bolunzi pe drumuri, pacat pentru ca ar fi un oras frumos cum putine sunt in tara

    • Keller

      joi, 29.10.2015 at 18:00

      De unde ești așa sigur/a ca sunt „bolunzi ? Sa faci asemenea afirmați?ai nevoie de o diploma de psihiatru așa ca abtinete de la comentarii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax