Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Încă un caz de COVID-19, confirmat la Seminarul Ortodox din Alba Iulia. Ce măsuri vor fi luate

Publicat

Au fost confirmat încă un caz de COVID-19 în rândul profesorilor de la Seminarul Ortodox din Alba Iulia. Au fost testate în total 51 de cadre didactice.

Preot Eugen Pintea, directorul Seminarului, a declarat pentru Alba24.ro că decizia privind modalitatea de reluare a cursurilor va fi luată de consiliul de administrație al unității de învățământ.

Sunt două variante luate în calcul: școală online sau hibrid, cea din scenariul inițial, cu înlocuirea temporară a profesorilor confirmați cu COVID.

Intenția conducerii este de a începe anul școlar de miercuri, 16 septembrie. Deocamdată, activitatea este suspendată 2 zile (luni, 14 septembrie și marți, 15 septembrie).

Luni au fost testați 51 de profesori de la Seminarul Ortodox din Alba Iulia, după ce inițial două cadre didactice au fost depistate pozitiv cu Sars-Cov-2, fapt ce a determinat amânarea începutului școlii la această unitate.

Și la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, elevii unei clase nu au fost fizic la școală, la începutul anului școlar. Fac școală online, după ce cinci elevi din clasa respectivă au fost confirmați, încă din vacanță, cu COVID-19. Vor face online cursurile timp de 14 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax