Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă un şofer din Cugir, prins de radar, cu viteză excesivă, pe autostradă. Avea 205 km/h. A rămas fără permis şi s-a ales cu amendă de 2.175 lei

Publicat

politist autostrada După ce, în 8 martie, un şofer din Cugir a fost prins de radar, “zburând” cu peste 200 de kilometri la oră, cu un autoturism, pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva, alt cugirean a avut acelaşi “ghinion”. Joi dimineaţa, radarul amplasat pe o maşină neinscripţionată a Poliţiei l-a depistat, tot pe A1, cu 205 km/h.

Vezi şi A „zburat” cu 226 km/h, pe autostrada A1. Un tânăr din Cugir a rămas fără permis şi s-a ales cu amendă

Potrivit IGPR, în 9 martie, la ora 9.25, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale de la Biroul A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat, pe autostradă, un bărbat, de 40 de ani, din Cugir, județul Alba, conducând cu viteză excesivă.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripţionată, la kilometrul 351 (pe autostradă, între Sibiu şi Deva), în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 205 km/h.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 2.175 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax